ELEGANTNIJI, BRŽI I ŠTEDLJIVIJI AUDI / Nakon devet godina stiže nam nova generacija A5

Image
Foto: autozona.hr

Nova generacija Audija A5 predstavljena u njihovoj centrali u Ingolstadtu zapravo ne donosi ništa neočekivano. Dizajnerski je riječ o modernijoj interpretaciji devet godina starog prethodnika.

3.6.2016.
15:30
autozona.hr
VOYO logo

Nakon devet godina i 330.000 prodanih primjeraka na tržište stiže nova generacija Audija koja je elegantnija, brža i štedljivija od prethodnika od kojeg koristi brojne uspješne stilske elemente, ali novi A5 izgleda niže i dinamičnije, piše Autozona.hr.

Audi kaže kako se nisu htjeli previše udaljiti od formule originalnog A5 koji je prodan u 330.000 primjeraka, već su željeli novi model napraviti "elegantnijim i oštrijim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost je gotovo jednaka onoj u aktualnom A4 s širokim instrumentima i horizontalnim linijama što ju dodatno vizualno proširuje

U početku će se novi A5 nuditi s dva benzinska i tri dizelska motora za koje u Ingolstadtu kažu kako su do 17 posto snažniji i do 22 posto štedljiviji od motora iz prošle generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na većinu europskih tržišta novi A5 stiže u posljednjem kvartalu ove godine do kada će biti poznate točnije specifikacije i cijene.

Sve o novoj generaciji Audija A5 saznajte na AUTOZONA.HR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo