snimaju se nastavci / Nakon zimske pauze, 'Tajne' kreću punom parom

Image
Foto: RTL

I dok su neki, poput Filipa Juričića pohrlili izvan Hrvatske ne bi li uživali u snježnim radostima sa svojom djecom, drugi su pak, ostali u Hrvatskoj i odmorili se na drugačije načine.

17.1.2014.
16:48
RTL
VOYO logo

Nakon blagdanskih praznika, snimanje popularne dramske serije 'Tajne' ponovno je u punom jeku. Tako je studio Jadran filma, od ovog tjedna ponovno živnuo, a glumci 'Tajni', nasmijanih lica vratili su se pred kamere ne bi li dovršili zamršenu priču stanovnika Vilin dola.

I dok su neki, poput Filipa Juričića pohrlili izvan Hrvatske ne bi li uživali u snježnim radostima sa svojom djecom, drugi su pak, ostali u Hrvatskoj i odmorili se na drugačije načine. Tako je Stjepan Perić zbog obiteljskih obveza ostao u Zagrebu, no kako kaže, Novu godinu proveo je okružen dragim ljudima u odličnoj atmosferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Zbog obiteljskih obveza ostao sam u Zagrebu. A Novu godinu sam, također, proveo u Zagrebu, u jednom kafiću gdje često odlazim s prijateljima. Tako sam se odlično proveo, u ugodnom društvu.  Iako se nisam skroz odmorio, dovoljno sam svjež da bi nastavio u nove radne pobjede", sa smješkom je ispričao Stjepan koji u 'Tajnama' glumi Filipa Petrića.

I njegova kolegica, i partnerica u seriji, Katarina Baban, kaže kako su joj 'zimski praznici' odlično došli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

"Neko vrijeme sam provela u Zagrebu, a tjedan dana kod kuće u Osijeku. Dakle odmor mi je bio na relaciji Zagreb- Osijek. Bilo mi je super i vidjela sam se s ljudima koje nisam vidjela mjesecima. A iako smo se prijateljica i ja dogovarale otići negdje izvan Hrvatske proslaviti Novu godinu, na kraju smo ostale u Zagrebu i isto se lijepo provele. Što se tiče povratka na set, drago mi je što sam se vratila napunjenih baterija, jedino što mi je malo problem naviknuti se na ponovno rano ustajanje, ali to je sve u službi posla, pa se ne bunim", otkrila je simpatična Katarina, koja u seriji glumi Valentinu.

A kakve sve tajne stanovnici Vilin dola još moraju otkriti, gledatelji mogu saznati od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo