peta sezona indizajna / Naučite nove tajne o uređivanju interijera uz Mirjanu Mikulec

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, Mirjana Mikulec 16. ožujka, u nedjelju od 9:25 sati, na RTL Televiziji se pozdravlja s dosadnom i tmurnom zimom otvarajući novu, petu sezonu emisije 'InDizajn s Mirjanom Mikulec'.

11.3.2014.
12:10
RTL
VOYO logo

U novih deset polusatnih epizoda i pet rubrika, Mirjana i njezini suradnici predstavit će nam različite životne i radne prostore koji su primjer lijepih i funkcionalnih rješenja u dizajnu interijera, pokazat će gledateljima novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera, dati konkretne ideje te savjetovati kako uz minimalna financijska ulaganja osvježiti svoj životni ili radni prostor.

Među brojnim moderno uređenim uredima, lokalima i slično, Mirjana će u prilogu 'Dizajnerski prostor' zaviriti u interijere iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Posjetit će i poznatu slastičarnicu 'Lolita' u Ljubljani, a arhitekti AKSL studija će predstaviti svoje dosadašnje radove.  Također, ponovno će otvoriti stanove s najljepšim interijerima, ovoga puta u Istri te Zagrebu i okolici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilogu 'Stvaramo dom', u kojem Mirjana i njezina ekipa opremaju prostorije od samog početka pa do kraja, obuhvatit će sve prostorije stambenog prostora, a neke od njih opremat će gotovim namještajem, dok će za pojedine izrađivati namještaj po mjeri.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Mirjanu najviše veseli što će proširiti horizonte emisije izvan granica Lijepe Naše. 'Posebno se veselim novoj sezoni jer ćemo uspjeti zaviriti u prostore  izvan granica Hrvatske. Kako imamo nove partnere u emisiji, čeka nas puno noviteta, a vesele me makeoveri jer i mene samu iznenadi što sve uspijemo napraviti s minimalnim budžetima', rekla je Mirjana o novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Za one kreativne, koji najviše vole rubriku 'Uradi sam', izrađivat će krevete, lampe, vješalice, police, a sve nacrte koje su osmislili Mirjanini arhitekti gledatelji će moći skinuti na facebook stranici https://hr-hr.facebook.com/INdizajnTV.

U rubrici 'Inspiracije i trendovi' gledatelji će moći vidjeti kako izgleda unutrašnjost tvornice dizajnerskih pločica 14 Ora Italiana i Atlas Concorde u Modeni te kako se radi u Zaboku u tvornici ručno rađenih tepiha 'Saga Saga', a za koju su svoje tepihe dizajnirali Amarie, Saša Šekoranja, Petra Sučić Roje, Boris Ljubičić, Juraj Zigman te mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilogu 'Makeover', uz minimalne budžete renovirat će se blagovaonice, kupaonice, kuhinje, radni prostori, a jedan od gledatelja osvojit će preuređenje jednog prostora u stanu.

Ne propustite novu sezonu 'InDizajna s Mirjanom Mikulec', od 16. ožujka u 9:25 sati, samo na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo