OTKRILI LJUBAV NA SELU / Neočekivani obrat i vjenčanje godine Stjepana i Nikoline!

Najljepšu ljubavnu priču treće sezone 'Ljubav je na selu' pratili smo od samih početaka. Put ljubavi između Stjepana i Nikoline bio je neočekivan i iznimno turbulentan. Nakon što su svi mislili kako spasa vezi nema, oni su, kao odrasli ljudi, razgovarali i riješili nesporazum koji ih je razdvojio.

13.2.2013.
13:02
VOYO logo

Nakon tri sezone i tri bebe, došlo je vrijeme i za treći brak u najromantičnijoj dokumentarnoj sapunici "Ljubav je na selu". Loš završetak ljubavne priče između Stjepana i Nikoline doveo je do neočekivanog obrata i vjenčanja godine u njihovom kraju! Na Valentinovo donosimo posebno izdanje "Ljubav je na selu"!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Najljepšu ljubavnu priču treće sezone "Ljubav je na selu" pratili smo od samih početaka. Put ljubavi između Stjepana i Nikoline bio je neočekivan i iznimno turbulentan. Nakon velike ljubavi na putovanju treće sezone, par se na završnoj zabavi pojavio odvojeno i odlučio obračunati pred kamerama. Nakon što su svi mislili kako spasa vezi nema, Stjepan i Nikolina su, kao odrasli ljudi, razgovarali i riješili nesporazum koji ih je razdvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U posebnoj emisiji "Ljubav je na selu", kamere RTLTelevizije popratile su njihove zaruke, ali i vjenčanje na kojem su se pridružili kandidati i ispričali svoje ljubavne priče nakon završetka emitiranja emisije.

"Pir je bio super, prezadovoljni smo!", rekla je Nikolina dodajući kako je organizacija vjenčanja u potpunosti tekla po planu i željama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U braku nam je još bolje nego kada smo bili cura i dečko", jednoglasno su se složili novopečeni supružnici Stjepan i Nikolina. Zanimalo nas je hoćemo li ubrzo dočekati i prinovu. I to su složno odgovorili: "Prinova je u planu, no za sada još ništa".

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Neki kandidati i kandidatkinje su pronašli svoju ljubav, neke su velike ljubavi pukle, neki su postali poznati, a drugi pripremaju vlastitu svadbu i doček novog člana obitelji. Tako je prevrtljiva Julija, koja se prvo prijavila za Mirana, pa promijenila mišljenje i okrenula se Stjepanu, došla u društvu svoje nove ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ivan iz Slavonije, kojem su društvo na farmi pravile Ana i prijateljice Ivana i Silvija postao je jako poznat i također je pronašao svoju bolju polovicu. Ana je u drugom stanju i planira svadbu, dok je ljubav između Ivane i Silvije pukla. Najpoznatiji brk treće sezone, Stipe, došao je u pratnji prelijepe voditeljice Marijane Batinić koja je znatiželjno propitala sve kandidate treće sezone.

Na sam praznik zaljubljenih RTLTelevizija donosi kraj i novi početak najljepše ljubavne priče treće sezone "Ljubav je na selu". Posebnu emisiju pogledajte na Valentinovo, 14. veljače od 22:20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaljubite se i vi jer ljubav je zaista na selu! 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo