osvrt na eurosong / Nina Kraljić: 'Svi u Hrvatskoj vole puno pričati, a u prvi plan se stavljaju negativne stvari'

Nastup Nine Kraljić na Eurosongu 2016. iščekivao se kao sada nastup Hrvatske nogometne repreznatacije u Francuskoj, no naša je predstavnica osvojila tek 23. mjesto

30.5.2016.
22:44
VOYO logo

Nastup Nine Kraljić na Eurosongu 2016. iščekivao se kao sada nastup Hrvatske nogometne repreznatacije u Francuskoj, s tim da Hrvatska sedam godina u finalu Eurosonga nije imala predstavnika.

Iako su očekivanja i prognoze bile velike, kombinacija žirija i publike presudila je da Nini pripadne 23. mjesto. Rekli bismo da je svako mjesto u finalu dobro mjesto, ali nama nikad ništa nije dovoljno dobro pa je krenula lavina kritika od haljine do izvedbe, pa čak i njenog mentora Žaka Houdeka.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, što je pošlo po zlu možda najbolje zna sama Nina Kraljić, koja je bila gošća našem Zoranu Šprajcu u RTL Direktu. 

"U glazbi su bitne tri stvari, želja, vizualizacija i konkretizacija. Mi U Hrvatskoj puno pričamo i maštamo, a nema konkretnosti. Previše se daje pozornosti negativnim stvarima", rekla je Nina Kraljić, dodavši kako ni sama nije zadovoljna svojim nastupom u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne očekujem ne znam kakve stvari nakon Eurosonga. Ovo će mi biti velika škola. Budimo realni, Eurosong je cirkus", zaključila je Nina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo