čuvajte se! / Noć plavog Mjeseca - fenomen za koji se vjeruje da provocira neobične događaje

Večeras će se na nebu manifestirati fenomen zvan plavi Mjesec, za koji astrolozi vjeruju da ima poseban utjecaj na ljude

31.7.2015.
11:01
VOYO logo

Ako vam se nešto neobično dogodi večeras, slobodno okrivite Plavi mjesec. Naime, večeras nas očekuje relativno rijedak fenomen na nebu - puni Mjesec će se po drugi put u jednom kalendarskom mjesecu pojaviti na nebu. Taj događaj se naziva plavi Mjesec, ali ne zbog svoje boje.

Ovaj fenomen ime je dobio 1883. godine kada je erumpirao indonezijski vulkan Krakatoa te zbog čestica vulkanske prašine u atmosferi mjesec se doimao plavim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj fenomen događa se u prosjeku svake 2,7 godine. Zadnji put je bio vidljiv u kolovozu 2012., a idući put dogodit će se tek u siječnju 2018. godine.

Astrolozi uvjeravaju kako plavi Mjesec sa sobom nosi posebnu energiju koja će se na vaš život reflektirani onako kako je odlučite koristiti. Pun Mjesec je poseban dan u mjesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Voda u našim tijelima postaje nemirnija, što neki ljudi dobro podnose, a drugi ne. Zaljubljenici u nebeska tijela i njihov odnos s nama tvrde kako za vrijeme punog Mjeseca moramo odašiljati pozitivnu energiju i ne upadati u konflikte. Također, ističe se kako je večeras vrijeme za neobične događaje i ostvarenje skrivenih misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo