vesela i vrckava Valentina / Nova proračunata ljepotica unosi nemir u 'Tajne'

Image
Foto: RTL

Valentina je novi lik serije 'Tajne'. Prilično je proračunata i beskrupulozna, neće birati sredstva da dođe do svog cilja. Tko će sve pasti na njezin šarm, ne propustite pogledati u novim epizodama od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati.

5.11.2013.
14:57
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', koja se na RTL Televiziji emitira od 20.00 sati, Sebastian napokon ostavi Barbaru, a osim toga, mora zajedno s Nikolom lagati uznemirenom i vrlo bolesnom Jerku da Nikola odustaje od plana.

Usput uvjerava Barbaru da je Danijel (Nikola) savršen suprug za nju. Iako su mislili da će biti teško navesti Barbaru da se uda za Nikolu, problema nije bilo jer je Barbara saznala da je Ivan ostavio Brigitu bez novca pa je bez zadrške prihvatila Danijelovu bračnu ponudu. Nikoli ostaje briga hoće li Ivan dati Barbari miraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Dok je Višnja na putu, Filip uz Mirovu podršku odluči osvojiti Marinu romantičnom večerom. No umjesto Marine, na večeri se pojavi vesela i vrckava Valentina, novi lik serije 'Tajne'. Ona je seoska ljepotica koja je u ranim dvadesetima odlučila napustiti Vilin Dol i potražiti sreću u bijelom svijetu.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Međutim, iako se vratila u rodni Vilin Dol, Valentina nije odustala od svog stava da je „bolja od svih“ i da od svog života očekuje više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično je proračunata i beskrupulozna, neće birati sredstva da dođe do svog cilja, a kakve smicalice je naumila činiti ne bi li svima dokazala da vrijedi više nego ostali stanovnici Vilin Dola, te tko će sve pasti na njezin šarm, ne propustite pogledati u novim epizodama dramske serije 'Tajne' na RTL Televiziji od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati.

Ulogu Valentine utjelovit će mlada osječka glumica Katarina Baban. Katarina je diplomirala na Umjetničkoj akademiji u Osijeku 2012. godine, a od tada je nanizala uloge u mnogim kazališnim predstavama u HNK-u Osijek. Gledatelji su je mogli gledati i na malim ekranima u seriji 'Najbolje godine'. Katarina je dobila i Dekanovu nagradu za iznimna postignuća na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a postala je i asistentica na predmetu GLUMA 5 i 6 na istom fakultetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo