Odlične vijesti / Oboren prošlogodišnji rekord: 2,9 milijuna putnika prošlo je kroz dubrovačku zračnu luku

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Direktor zračne luke podsjetio je kako će od sljedeće godine zrakoplovi American Airlinesa letjeti svakodnevno na relaciji Dubrovnik – Philadelphia

16.12.2019.
17:07
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zračna luka Dubrovnik završit će 2019. godinu s rekordnih više od 2,9 milijuna putnika i procijenjenom neto neto dobiti od 100,2 milijuna kuna, izjavio je u ponedjeljak glavni direktor dubrovačke zračne luke Frano Luetić.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Možemo se pohvaliti kako je iza nas još jedna vrlo uspješna godina. U pet zadnjih godina praktički ZL Dubrovnik je duplirala svoj promet, a ove godine ćemo ostvariti oko 2 900 000 putnika dakle približit ćemo se magičnoj brojci od tri milijuna putnika što smatram iznimnim uspjehom. Planirali smo povećanje prometa od oko pet posto u odnosu na lani, no mi smo na koncu ove godine ostvarili povećanje od 13 posto što je zaista izvrsno povećanje,“ izjavio je Luetić.

Podsjetio je kako će od sljedeće godine zrakoplovi American Airlinesa letjeti svakodnevno na relaciji Dubrovnik – Philadelphia. Upravo je to jedina linija koja spaja Hrvatsku s SAD-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo