Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
China Road and Bridge Corporation

Oglasili se i Kinezi oko Pelješkog mosta: 'Mi smo samo umjesto rampe postavili ogradu'

Iz tvrtke China Road and Bridge Corporation negirali su kako su otpustili zaštitare

Image
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Dubrovački dnevnik/ 20.1.2020. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz tvrtke China Road and Bridge Corporation negirali su kako su otpustili zaštitare na gradilištu Pelješkog mosta, ali su pojasnili i kako je na jednom mjestu postavljena ograda. 

"Nastavno na Vašu objavu o ukidanju zaštitarske službe na gradilištu mosta Pelješac, dužni smo Vam ukazati na činjenicu da objavljene informacije nisu utemeljene na stvarnom stanju. 

Naime, od preuzimanja gradilišta na gradilištu mosta Pelješac, tvrtka China Road and Bridge Corporation angažirala je zaštitarske usluge od jedne od najvećih i najpoznatijih hrvatskih zaštitarskih tvrtki te se taj poslovni odnos odvija i dan danas na obostrano zadovoljstvo. Obzirom da je početak angažmana zaštitarske službe bio na ljeto, tada je procjena bila da treba uspostaviti tri kontrolne točke ulaza na gradilište. 

Međutim, obzirom da je jedan od tih ulaza u blizini plaže, početkom 2020. odlučili smo da je tijekom zime on nepotreban i neadekvatan te da će se na tom mjestu, umjesto rampe, postaviti ograda," poručili su iz tvrtke China Road and Bridge Corporation, piše Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ogradili su se od činjenice da su zbog toga neki zaštitari ostali bez posla.

"Ako je to imalo ili ima posljedice na radne i interne druge odnose našeg poslovnog partnera, o tome nemamo saznanja niti to može li treba biti predmet našeg interesa," napisali su iz ove tvrtke.

Upravo se čita

Image
ŽIVOT NA VAGI

Edo pitao Šteficu otkud mu je poznata: 'Studirali smo zajedno na kineziološkom'

Negirali su aktivnost policije.

"U svakom slučaju, obzirom da se radi o poslovnoj odluci nakon koje je gradilište i dalje ograđeno i čuvano od strane ovlaštene tvrtke iz takve odluke ni na kakav način nije mogla proizaći aktivnost policije koja se spominje u članku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obzirom da se tek tijekom ljeta u neposrednoj blizini gradilišta okuplja veći broj ljudi, osobito na području plaže, treću kontrolnu točku planiramo reaktivirati tek početkom sezone kupanja.

Zaključno, mislimo da se površnim interpretiranjem poluinformacija iz Vašeg teksta dala nezaslužena, a za nas štetna dramatičnost jednoj običnoj poslovnoj odluci nakon koje je stanje sigurnosti gradilišta ostalo gotovo nepromijenjeno," navode iz tvrtke China and Bridge Corporation, a prenosi Dubrovački dnevnik.

Dubrovački dnevnik/ 20.1.2020. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Informatika i tehnologija

Znate li kako sakriti broj kod slanja poruka?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba