Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Postoji opasnost

Osumnjičenima za razbojstvo u Zračnoj luci Dubrovnik produljen istražni zatvor za dva mjeseca

Dvojica zaštitara napadnuta su dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu

Image
Foto: PIXSELL
Dubrovački dnevnik/ 21.1.2020. u 14:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osumnjičenicima u slučaju razbojstva u Zračnoj luci Dubrovnik Antunu Katušiću i njegovu sinu Antoniju produljen je istražni zatvor za dva mjeseca, doznaje Dubrovački dnevnik. Informaciju je za Dubrovački dnevnik potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav.

"Donesena je odluka o produljenju istražnog zatvora u odnosu na oba osumnjičenika za daljnja dva mjeseca, a tim da je Županijsko državno odvjetništvo predlagalo produljenje na tri mjeseca. No sudac istrage smatra kako su dva mjeseca dovoljna da bi se dovršile dokazne radnje koje su u tijeku," kazao je Miloglav dodavši kako je riječ o nepravomoćnom rješenju protiv kojeg osumnjičenici i njihovi branitelji imaju pravo žalbe u roku od tri dana Izvanraspravnom vijeću Županijskog suda u Dubrovniku.

Razlozi za produljenje istražnog zatvora su opasnost od ponavljanja kaznenog djela te opasnost da će, budu li na slobodi, osumnjičeni uništiti ili izmijeniti tragove ili dokaze

Ukradeno je 100.000 eura u gotovini 

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se u listopadu prošle godine kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli im novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, doznali su i kako je ukradeno oko 100.000 eura u gotovini.

Dvojica zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Pljačkaši su ih presreli na dostavnom skuteru Mezzanave koji je ubrzo nakon pljačke pronađen.

Upravo se čita

Image
ŽIVOT NA VAGI

Edo pitao Šteficu otkud mu je poznata: 'Studirali smo zajedno na kineziološkom'

Dubrovački dnevnik/ 21.1.2020. u 14:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Katarina Ježić nakon bronce: 'Mislim da će se na ženski rukomet gledati drugačije'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba