SPREMNI ZA VELIKI POČETAK / Otkrivamo sve o seriji 'Tajne'!

Nakon kratke ljetne stanke, zvijezde nove dramske serije Tajne uskočile su ravno pred kamere, gdje ih čekaju izazovni radni dani. Glavna zvijezda Jelena Jovanova pohvalila nam se novim poslovnim uspjesima, a s njom i drugim glumcima naše nove serije na snimanju najavnog spota bila je ekipa Exkluziv Tabloida.

23.8.2013.
18:28
VOYO logo

Kad kamera krene, nema stajanja. Tako je i za glavnu zvijezdu Tajni, radoholičarku Jelenu Jovanovu, ljeto bilo prekratko. Odmah nakon završetka snimanja uskočila je na let za London, gdje je bila na castingu za popularnu seriju Utopija. Ali to je bilo samo zagrijavanje.

Makedonska zvijezda slobodnog vremena u životu više baš i nema, zato zna recept kako iskoristiti tek nekoliko dana koliko je uspjela provesti u svom rodnom Skopju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "Tajnama" će vrviti od zločestih i pokvarenih likova. Ali ono što sa sigurnošću možemo reći je da razmaženu Barbaru Franić ne može glumiti veća suprotnost. Dobrica Monika gleda kako pomoći i drugim životinjama osim svoja dva psa koja obožava.

Ekipa nema vremena za čekanje jer nastavljaju sa svakodnevnim snimanjima i po dvanaest sati dnevno. Ali onog trenutka kad su na mini premijeri prve dvije epizode glumci pogledali kako sve izgleda, znali su da se sav trud isplatio. Mračne stvari koje skrivaju obitelji Šeper i Franić ne mogu još dugo ostati tajne.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo