OVO MORATE ZNATI / Otkrivamo tko je tko u 'Tajnama'

Sve tajne koje morate znati o likovima nove istoimene dramske serije - otkrivaju nam poznati glumci koji su ih utjelovili.

27.8.2013.
18:13
VOYO logo

Aleksandar Cvjetković - glumi Ivana Franića  koji itekako zna koliko je teško imati tajne!

"Velike su tajne koje Franić zakopao i pokušava ispraviti ono što je u mladosti napravio. Mislim da svatko nosi tajne ne bih poželio da nosi tajnu koju nosi Franić", rekao nam je glumac Aleksandar Cvjetković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ksenija Pajić, najbliža je njegovim tajnama - jer u seriji glumi njegovu suprugu Brigitu!

"Čuvajte se... najveća neman ovih prostora možda i šire trenutno... pa, apsolutno je negativka, ali s druge strane možda će netko suosjećati s njom!", kaže Ksenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teret majčina negativnog karaktera u 'Tajnama' nosi kći Barbara - koju glumi Monika Mihajlović.

"Za sada u ovoj sezoni je jako zločesta i jako razmažena. Naravno, veliki utjecaj ima mama i odgoj, ali mama je glavna koja manipulira dijete koje ne shvaća život kakav je stvarno. Ne mogu reći puno pozitivnih stvari o njoj!", rekla je Monika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će vremena i za razumijevanje uloge zgodnog Filipa Juričića, koji u 'Tajnama' glumi Nikolu Šepera.

"Moj lik je jedan pozitivac u velikom rastrojstvu odluka koje su teške, a nije kriv... Dok je bio mali život se dosta okrutno postavio prema njemu i u zrelim odlukama donosi teške odluke!", otkrio je Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina je njegova jedina svjetla točka u obitelji Franić. Djevojku koja je zarobila srce mladoga Šepera glumi Jelena Jovanova.

"Marina je djevojka koja je uvijek u blatu do koljena, lavica , borbena, za pravdu i za ljubav!", rekla nam je Jelena Jovanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A gdje su ljubav i pravda, nasuprot mržnji i zlobi  - jasno je da radnja nove dramske serije vodi samo jednome - apsolutnom uživanju uz 'Tajne', ove jeseni u programu RTL-a!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo