prisjetimo se / Ovako su izgledali počeci RTL Televizije!

Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Big Brothera? Tko je bio voditelj kviza Veto? Kako je izgledala vremenska prognoza s Renatom Sopek? Sve je počelo toga sunčanoga 30. travnja 2004. godine, a u video prilogu pogledajte kako je tada sve izgledalo.

30.4.2014.
16:54
VOYO logo

Svi smo bili deset godina mlađi. Pred nama je bio velik cilj: pokrenuti televiziju koja će Hrvatskoj donijeti novu sliku, pomaknuti standarde informiranja i svima priuštiti ludu zabavu! Tih se dana govorilo samo o crveno-žuto-plavim kockicama.

Ne sumnjamo da ste nas i vi zavoljeli jer ste nam dopustili da svaki dan ulazimo u vaše domove. A mi? Kako je moguće ne vezati se uz ekran za koji smo morali proći puno mukotrpnih i stresnih, ali i trenutaka ponosa.

Počeli smo na Zrinjevcu, ubrzo se preselili na Trešnjevku. I odavde svaki dan jurimo na teren kako bismo vam točno u sekundu pružili najbolju informaciju. Reporteri, voditelji, snimatelji, tehnika - svaki dan na prvim linijama!

Bili smo deset godina mlađi. Mijenjali smo frizure i mrvicu ostarili, ali u nama je ostao onaj duh kojim smo prije deset godina pokretali najjaču komercijalnu televiziju u Hrvatskoj!

Iza nas je deset godina terena, montaža i studija, stvorili smo tri televizijska kanala i u eter pustili mnoštvo novih formata.

Nama se čini da je taj 30. travnja 2004. bio jučer. Jer, ipak smo radili ono u čemu najviše uživamo. A budući da smo svojim poslom uspjeli zadobiti vašu vjernost, imamo osjećaj da je naših prvih deset godina prošlo kao u sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike