ZANOSNA RUSKINJA / Ovo je nova Bond djevojka!

Image

Filmovi o tajnom agentu Jamesu Bondu oduvijek su privlačili mnogo pozornosti, a poseban se naglasak uvijek stavljao na izbor dame koja će preuzeti ulogu njegove izabranice. Ovog puta, vruća djevojka dolazi iz hladne Rusije.

29.7.2011.
16:03
VOYO logo

Novi film o tajnom agentu Jamesu Bondu koji je jednostavno nazvan "Bond 23" jer je ovo 23. nastavak tog slavnog filma, trebao bi svjetlo dana ugledati u studenom 2012., a budući da se početak snimanja itekako približio, šuškanja oko izbora nove djevojke koja će mu zadavati muke, ali i najveće užitke, sve su veća.

Prema svemu sudeći, nova Bond djevojka, koja će zavoditi Daniela Craiga, trebala bi biti prelijepa Ruskinja, Margarita Levieva.

Producenti je smatraju savršenim izborom jer je prelijepa, pouzdana, ali i misteriozna tako da su pregovori s njom pri završetku.

Levieva je rođena u Lenjingradu, a s 11 godina je s obitelji preselila u New York gdje je diplomirala ekonomiju. Dosad je zabilježila manje uloge u filmovima "Spread" i "The Lincoln Lawyer".  New York Magazine ju je 2005. svrstao među 50 najljepših Njujorčana.

Uzimajući u obzir njene zanosne obline i zavodljiv osmijeh, vrlo je izgledno da će se pridružiti slavnim glumicama poput Halle Berry, Eve Green, Teri Hatcher i Denise Richards koje su imale tu čast da im pripadne uloga fatalne Bond djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo