želite promjenu na sebi? / Ovog se vikenda opustite na Westgateovom Beauty Streetu

Image

Osim ekskluzivnih popusta na velik izbor renomiranih svjetskih brendova, u Westgateu vas čeka i izvrsna ponuda proljetne kolekcije, uključujući i nove LPP brendove – Reserved, Mohito, Sinsay i House

16.3.2015.
0:00
VOYO logo

Želite li promjenu na sebi, dođite na Westgateov Beauty Street jer ovaj vikend bit će u znaku ljepote, detoksikacije i opuštanja. Noviteti u modi, zanimljivosti iz svijeta kozmetike, zdravlja i ljepote tek su dio programa na ovogodišnjoj „ulici ljepote“. Osim ekskluzivnih popusta na velik izbor renomiranih svjetskih brendova, u Westgateu vas čeka i izvrsna ponuda proljetne kolekcije, uključujući i nove LPP brendove – Reserved, Mohito, Sinsay i House.

Image
Image

Westgate Beauty Street

Westgateov Beauty Street predstavit će novosti iz svijeta lifestyle-a i zasigurno vas ostaviti bez daha. Posjetitelje očekuje široka ponuda - od prirodnih i ekoloških proizvoda, proizvoda za njegu lica, tijela i kose do medicinskih proizvoda. Još jedna idealna tema za početak proljeća je i detoksikacija koja je, u kombinaciji s pravilnom prehranom i tjelovježbom, recept za dolazak u top formu. U petak od 17 do 22 sata, u subotu od 15 – 22 sata te u nedjelju od 14 – 20 sati očekuje vas zanimljiv sadržaj brojnih izlagača iz područja mode, ljepote, zdravog načina života i sporta, stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da dobijete dragocjene savjete vrhunskih stručnjaka i to sasvim besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Westgate Beauty Street

Partneri su Aurora kozmetika, Philips Lumea, Peek & Cloppenburg, Avene, Caudalie, Uriage, Tosama, Optika Salmoiraghi & Vigano, mini tenis za djecu by Viži i drugi.

Late Night Shopping

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetite Westgate 20. i 21. ožujka od 17 do 23 sata i 22. ožujka od 17 do 21 sat i iskoristite senzacionalne pogodnosti Late Night Shoppinga. Uskladite trendy odjeću s modnim detaljima i počastite se proljetnim top izgledom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo