štovatelji kim jong-una / Panika u Sonyju: Hakeri ukrali scenarij najnovijeg filma o Jamesu Bondu

Image
Foto: Youtube

Nakon što su hakeri iz Sjeverne Koreje nedavno iz Sony Picturesa ukrali brojne podatke o projektima i glumcima, holivudski mediji raspisali su se o tome kako je ukraden i cijeli scenarij za najnoviji film o Jamesu Bondu 'Spectre'.

14.12.2014.
13:58
Youtube
VOYO logo

Hakeri iz Sjeverne Koreje nedavno su ukrali gomilu podataka iz Sony Picturesa, među kojima su se nalazili brojni podaci o celebritijima, ali i stavovi firme prema njima.

Ipak, tadašnja panika bila je nula naspram one kakva je nastala ovaj vikend kada su djelatnici tvrtke shvatili kako je u tom navratu ukraden i cijeli scenarij najnovijeg filma o najpoznatijem tajnom agentu, Jamesu Bondu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji film o agentu 007, trenutno je najskuplji Sonyjev projekt i trebao bi koštati oko 250 milijuna dolara, a istražitelji procjenjuju kako će ovaj hakerski napad oštetiti Sony za vrtoglavih 110 milijuna dolara.

Glasnogovornik Sonyja izjavio je da, unatoč očekivanjima hakera, njihov internetski napad neće zaustaviti produkciju novih projekata, kao niti snimanje spomenutog filma koje je već krenulo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji sumnjaju kako su hakeri odgovorni za nedjelo kolektiv pod nazivm 'Guardians of Peace', skupina koja u najmanju ruku štuje, a možda je i na platnoj listi sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-Una. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo