sretni igrači / Podignut dobitak sedmice

Image
Foto: Hrvatska lutrija

'Još jednom čestitamo našim dobitnicima i želimo im puno sreće u igrama Hrvatske Lutrije koje u narednim danima donose puno zabave i sjajnih dobitaka', poručuju

17.9.2021.
15:48
Hrvatska lutrija
VOYO logo

Ovog tjedna na blagajnu Hrvatske Lutrije stigla su nam dva dobitnika - sretni igrač iz Splita koji je u Lotu 7 na istom listiću osvojio glavni dobitak te dobitak 6+1 u ukupnom iznosu od 7.612.465,86 kuna te dobitnica koja je na nagradnoj igri „Sreća na kvadrat“ osvojila apartman u Poreču. S nama su ukratko podijelili svoje priče.

„Mislim i dalje igrati, to je ipak igra i prvenstveno zabava, a tko igra njemu se i posreći...baš kao što se i meni ovog puta“ – rekao nam je splitski dobitnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako je sretni listić uplaćen 20. kolovoza na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zrinsko Frankopanskoj ulici, a dobitnik je odigrao dvije kombinacije i dodatnu igru Joker za 19 kuna. Uglavnom igra Loto 7 i nema svoje sretne brojeve, a listiće uplaćuje na prodajnim mjestima koja su mu usput.

Kaže kako je je nekoliko puta provjeravao brojeve, a prvi osjećaj koji je nastupio bila je nevjerica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Čudno se osjećam i ne znam što ću sve s dobitkom, nisam još napravio planove.“

Na pitanje ima li kakvu poruku za ostale igrače, kratko je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Igrajte, treba se nadati, a nada zadnja umire“ te za kraj dodao:

„Hvala Lutriji što je izvukla moje brojeve.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično raspoložena, nasmijana Zagrepčanka Ružica Rašeta, stigla je u pratnji obitelji te nije skrivala svoje uzbuđenje: „Presretna sam! Odigrala sam svoju najdražu igru Loto 7 i poslala sms. Igram već više od 10 godina i sada sam imala predosjećaj da ću baš ja biti dobitnica. Sada me čeka moja oaza mira, u pravo vrijeme jer se spremam u mirovinu. Oduvijek mi je bila želja imati vlastiti apartman negdje na moru i jako se veselim idućem ljetu u Istri.“

Ispratili smo našu dobitnicu sa željom da nam se obavezno javi s prvim dojmovima iz Poreča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom čestitamo našim dobitnicima i želimo im puno sreće u igrama Hrvatske Lutrije koje u narednim danima donose puno zabave i sjajnih dobitaka. Petak donosi Eurojackpot i glavni dobitak od 74.000.000 kn, a subotnje izvlačenje Lota 7 glavni dobitak od 5.000.000 kn i dobitak 6+1 od 400.000 kn.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo