PRO ET CONTRA / Pokrenuta peticija za smjenu župnika Pavla Mesarića

Image
Foto: eMedjimurje.hr

Peticija za smjenu župnika Pavla Mesarića pokrenuta je putem interneta, a pokretačice napominju kako je zajamčena tajnovitost. Gotovo istovremeno je pokrenuta i peticija u znak podrške župniku velečasnom Pavlu Mesariću.

29.2.2016.
13:28
eMedjimurje.hr
VOYO logo

B. T. i V. M. iz Vratišinca pokrenule su Peticiju za premještaj župnika velečasnog Pavla Mesarića, zbog toga što je smijenio dosadašnjeg dugogodišnjeg zvonara Josipa Šoltića i članove njegove obitelji koji su mu pomagali u obnašanju poslova zvonara koji nisu samo zvonjenje.

Pitali smo nekoliko ljudi, kao i općinske čelnike što misle o čitavom 'slučaju', piše eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni kažu kako su na strani župnika, koji vrlo dobro upravlja župom i župnim vrijednostima, a to je najvažnije. Kažu kako je župnik možda bio malo netaktičan, ali su sigurni kako on nije napravio nešto što nije smio. Dodaju kako su Šoltići službu godinama obavljali korektno i požrtvovno, a sada se baš nisu iskazali kako se od njih očekivalo.

Iz Vratišinca je autora ovog napisa nazvala jedna čitateljica portala eMedjimurje.hr kako bi javila da su se jučer kod župne crkve u Vratišincu potpisivala Peticija u znak podrške župniku Mesariću i da su je potpisali svi vjernici koji su bili na misama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovom neobičnom slučaju pročitajte na eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo