Pojačane aktivnosti / Policijske racije: U kladionicama i kafićima pronađena droga, dvije osobe uhićene!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Radnje su provedene u suradnji s carinom i turističkom inspekcijom

25.3.2019.
14:05
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom poduzimanja pojačanih mjera i aktivnosti kontrolirana su ukupno 152 vozila i 231 osoba. Radnje su provedene i u suradnji s carinom i turističkom inspekcijom

Policijski službenici Policijske uprave međimurske su od 20. do 23. ožujka, provodili pojačane različite preventivno - represivne aktivnosti u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti na području Međimurske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom poduzimanja pojačanih mjera i aktivnosti kontrolirana su ukupno 152 vozila i 231 osoba. Utvrđena su 52 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (uglavnom se radilo o prekršajima vožnje pod utjecajem alkohola - 10 prekršaja, prije stjecanja prava na upravljanje - 2 prekršaja, upravljanja kada je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja - 2 prekršaja, prekoračenja dopuštene brzine - 16 prekršaja i dr.), 3 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika) te 1 prekršaj iz Obiteljskog zakona (pronalazak osobe ispod 16 godina poslije 23 sata bez pratnje roditelja).

Također, u šest objekata (4 kladionice i 2 ugostiteljska objekta) provedene su racije te su utvrđena dva kaznena dijela Neovlaštena proizvodnja i promet droga (uhićene 2 osobe, kriminalistička istraživanja su u tijeku), 12 prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, 1 prekršaj Zakona o prebivalištu te 1 prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnje su provedene u suradnji s carinom i turističkom inspekcijom. Carina je utvrdila dva prekršaja po Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom, dok je turistička inspekcija utvrdila 1 prekršaj iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (omogućavanje konzumacije alkoholnih pića maloljetniku).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo