NOVE EPIZODE 'LJUBAV JE NA SELU' / Pomusti kozu s dugim noktima i nije tako lako!

Image

„Ljubav je na selu“ stavlja izazove pred gradske djevojke – pomusti kozu je težak zadatak, a s dugim noktima čini se još težim!

25.2.2012.
13:11
VOYO logo

Dani na farmama polako prolaze, a naši domaćini i cure koje su im pisale sve se bolje upoznaju tijekom niza različitih aktivnosti, kako onih radnih, tako i namijenjenih opuštanju.

"Ljubav je na selu" stavlja izazove pred gradske djevojke – pomusti kozu je težak zadatak, a s dugim noktima čini se još težim!

Novi dan započeo je mamurnim jutrom za djevojke na Ivanovoj farmi, pogotovo Ivanu i Silviju. Ivan je djevojke prepustio na brigu svojoj braći, Saši i Josipu, koji će s njima provesti dan na farmi koza. Saši se svidjela Ivana, pogotovo jer je došla na grbavi teren u visokim potpeticama! Ni Mate nije štedio djevojke na svojoj farmi. Uz pjesmu i smijeh one su se zaputile u maslinike kako bi naučile nešto o uzgoju maslina.

Kraj dana obilježen je Ivinim i Darijinim sukobom u paintballu – gradska protiv seoske cure. Iako je Tomislav smatrao kako djevojke neće moći izvršiti zadatak zbog svojih pretjerano dugačkih noktiju, Branislava, Martina i Barbara dokazale su sasvim suprotno.

Život sa životinjama na farmi i rad na polju daleko od gradske vreve i briga nekima će se činiti privlačnim, no naše djevojke sve više uviđaju da je takav život često vrlo težak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova iznenađenja u „Ljubavi na selu“ pogledajte 26. veljače u 21.30 sati na RTLTeleviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo