STVARI SU SE ZAKUHALE / Ponižena Brigita planira veliku osvetu!

Image
Foto: RTL

Brigita u zadnjem pokušaju pomirenja s Ivanom budi sjećanja na njihovu svadbu, no Ivan je povrijedi jednom rečenicom, a ona, ponižena, isplanira veliku osvetu koja će sve šokirati! O čemu je riječ, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

13.11.2013.
12:31
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni'Nikola izgovara sudbonosno 'Da' nakon čega započinje svadba na kojoj nitko nije sretan. Umjesto da čestita Barbari, Ivan odlazi u kuriju.

Tamo naiđe na tužnu Marinu i želi joj objasniti zbog čega su joj Nena i on lagali. Iako je još uvijek povrijeđena, ona polako shvaća da ni njima nije bilo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Tijekom razgovora Ivan joj otkrije da je bio protiv Barbarinog braka s Nikolom, da joj je odbio dati blagoslov, pa čak i miraz. Marina mu daje savjet da ipak pokuša razgovarati s njom, no to završava loše po Ivana…

Nikola poludi kada sazna da se Barbara odrekla miraza te shvati da će brak s Barbarom trajati puno dulje nego što je planirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Marina zbog Filipovog pijanog ispada daje otkaz u krčmi, a lukava Valentina će pokušati zauzeti njezino mjesto iako je Višnja ne želi zaposliti. Filip je rastrgan između dvije žene, na čiju će stranu stati?

Brigita u zadnjem pokušaju pomirenja s Ivanom budi sjećanja na njihovu svadbu, no Ivan je povrijedi jednom rečenicom, a ona, ponižena, isplanira veliku osvetu koja će sve šokirati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu je riječ, ne propustite pogledati u novoj epizodi serije 'Tajne' večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo