'the discoverer' / Popularna blogerica stavila Dubrovnik na popis mjesta koje treba izbjegavati

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na popis je uvrstila i Barcelonu, i to na prvom mjestu, pa Maya Bay na Tajlandu, treći je Galapagos, a četvrti je Machu Picchu

11.9.2018.
17:35
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Na stranicama popularnog The Discoverera blogerica Julia Hammond sastavila je popis na kojem se nalazi pet turističkih destinacija koje turisti trebaju izbjegavati, a na popisu se našao i Dubrovnik, piše Dubrovački dnevnik.

"Posjet staroj jezgri Dubrovnika je vrhunac odmora u Hrvatskoj, ali veliki broj ljudi koju okupira uske ulice ne čini to kvalitetnim iskustvom. prebukiranost je posljedica gostiju s kruzera, koji preplave grad na par sati prije nego se ponovno ukrcaju na brod. Dodajte na to veću popularnost zbog serije Game of Thrones i imate problem epskih proporcija," objasnila je zašto ne preporuča Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto našeg grada preporučila je čitateljima da posjete Ohrid u Makedoniji. "Grad ima bogatu povijest koja će vas oduševiti, a uživat ćete bez nesnosnih gužvi," napisala je.

Na popis je uvrstila i Barcelonu, i to na prvom mjestu, pa Maya Bay na Tajlandu, treći je Galapagos, a četvrti je Machu Picchu. Posljedni na popisu našao se Dubrovnik, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo