jedinstveni pjevač / Poslušajte novu glazbenu senzaciju iz BiH!

Nova glazbena senzacija stiže iz susjedne BiH! On se zove Božo Vrećo i pjeva sevdalinke. U tome nema ništa neobično, jer talentiranih pjevača ima svugdje. No on je jedinstven. I glasom, ali i stasom. Pod teškom šminkom i u večernjim haljinama, scenu je najprije šokirao, a potom zaveo.

29.1.2014.
18:28
VOYO logo

U susjednoj Bosni i Hercegovini su ga već proglasili jednim od najvažnijih interpretatora sevdalinke u posljednjih 20 godina. Osebujan glas, ali i stas ono su što Božu Vreću čine jedinstvenom pojavom na sceni susjedne nam države.

"Glazba je primarna uvijek bila u mom životu, međutim bavio sam se uvijek nekim drugim vrstama umjetnosti poput slikarstva, poput plesa, poput svačega nečega", kaže pjevač Božo Vrećo.

Prije tri godine je prepoznao, upoznao i zaljubio se u sevdah.

"Ja sam čekao da mi se dese sve ljubavne boli, razočarenja, patnje, siromašna porodica. Znate nije kasno kad s 27 godina spoznate da ćete se time baviti cijeloga života", objašnjava svoje početke Božo.

Početak njegova glazbenog puta zvuči poput scenarija za američki film o ostvarenju snova. Dolazio je pjevati u sarajevsku kuću sevdaha gdje je zapeo za uho glazbeniku Edvinu Hadžiću. On se raspitivao o Boži, uskoro je osnovan ansambl Halka, a ostalo je, kako se kaže, povijest.

Njegov glas je preko cijele BIH stigao i do eurospkih metropola, a oduševljenje njegovom neobičnom pojavom i pričom ne kriju ni kolege glazbenici.

Svoju je glazbenu priču započeo prilično kasno, ali je zato vrlo brzo postao pjevač o kojem se priča - bilo zbog glasa, bilo zbog odjeće, osobnosti ili činjenice da je još jedan pjevač čija će glazba i pojava rušiti granice i tabue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo