PRIJATELJU, HVALA NA SVEMU / Posvetio pjesmu iznenada preminulom Nikoli Ivandi

Image
Foto: RTL

'Prije dva dana mi je umro prijatelj i zato sam odlučio otpjevati pjesmu u njegovu čast', rekao je Stojan Matavulj, koji u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova' glumi Stipu Odaka, uoči nedjeljne predstave u Kazalištu mladih u Splitu.

12.11.2012.
9:13
RTL
VOYO logo

Stojan Matavulj koji u RTL-ovoj seriji Ruža vjetrova glumi Stipu Odaka, u nedjelju je u Kazalištu mladih u Splitu imao poprilično težak zadatak - nasmijati publiku, iako mu je prije nekoliko dana umro dobar prijatelj i redatelj serije Ruže vjetrova, NikolaIvanda.

Stojan i ArijanaČulina, u nedjelju su tako u Kazalištu mladih odigrali predstavu "Cabaret", a Stojan se odmah na početku predstave obratio publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dva dana mi je umro prijatelj i zato sam odlučio otpjevati pjesmu u njegovu čast. Ispričavam se što počinjemo predstavu na tužan način, ali nakon pjesme ćemo nastaviti u veselom duhu kako bi on to i htio. Nikola Ivanda, hvala na svemu", rekao je Stojan Matavulj i otpjevao pjesmu What a wonderful world Louisa Armstronga nakon čega je dobio veliki pljesak publike.

Stojana su iz publike bodrili i njegovi kolege iz serije Tomislav Čubelić, Dolores Lambaša, Marina Fernandez, Zoran Pajić i Karmen Sunčana Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo