NESTALI OSMIJEH / Preko milijun ljudi gledalo dokumentarac o Antoniji Bilić

Potresan dokumentarni film o slučaju Antonije Bilić, emitiran u nedjelju 2. prosinca na RTL Televiziji, priča o nestanku i potrazi za mladom djevojkom iz šibenskog zaleđa, ali i o sustavu koji mora bolje štititi svoje građane, zaintrigirala je preko 818.000 gledatelja, te je bila najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama.

3.12.2012.
14:03
VOYO logo

Premijeru dokumentarnog filma "Antonia Bilić - Nestali osmijeh", autorica Ane Bulić i Vanje Kranic koje su unutar tri mjeseca intenzivnog istraživanja prošle tisuće kilometara po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji kako bi prikupile izjave Antonijinih prijatelja, susjeda, učitelja, ali i svjedoka tog slučaja, zatvorenika s kojim je Dragan Paravinja boravio u zatvoru, te njegovih nekadašnjih žrtava i roditelja u nedjelju, 2. prosinca, privukao je u prosjeku preko 818 tisuća gledatelja.

Ovaj potresni dokumentarac RTL-ovih reporterki, koji kronološki prati događaje od prvog dana Antonijinog nestanka, uhićenja Dragana Paravinje i njegovog suđenja, pa sve do pronalaska Antonijinog tijela i analize posmrtnih ostataka, ostvario je prosječnu gledanost od 19,7% u totalu populacije i 40,0% udjela u gledanosti, odnosno 19,1% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina (42,0% SHR), te je bio najgledaniji format emitiran u nedjelju na svim nacionalnim televizijskim kanalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima kada su se prikazivale nikad objavljene snimke, gledanost je prelazila milijun gledatelja.

 Potresna priča je bila najgledaniji format emitiran prošli tjedan na svim nacionalnim televizijama u obje skupine (18-49 s 19.1% i ukupna populacija s 19.7%), dok je u ciljnoj skupini 18-49 najgledaniji format emitiran ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokumentarni film "Antonia Bilić - Nestali osmijeh" nastao je u produkciji RTL Televizije i bit će prikazan  na nacionalnim televizijama u Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo