PRAVI UŽITAK ZA GRAĐANE / Premijera hit serije 'Tajne' po gradskim trgovima!

Image
Foto: RTL

RTL Televizija premijerno prikazuje prvu epizodu nove dramske serije 'Tajne' u šest gradova diljem Hrvatske!

4.9.2013.
11:28
RTL
VOYO logo

Premijera će se održati 7. rujna s početkom u 20.00 sati na središnjim gradskim trgovima u Čakovcu, Gospiću, Kninu, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Virovitici.

Osim što će građani moći pogledati prvu epizodu, na središnje trgove doći će i glumci iz serije te voditelji RTL Televizije koji će družiti s građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramska serija 'Tajne' bavi se burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije. U pozadini svih priča u koje su upleteni članovi obitelji Franić i Šeper nalazi se blago koje je 1943. zakopano u šumi u blizini kurije.

Ono je uzrok svih zala koja su se nadvila nad likove serije, a  glavni junaci, Nikola Šeper i Marina Franić, napokon imaju priliku tom prokletstvu blaga stati na kraj i staviti točku na prošlost i sve loše što se u njoj dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ljubav koja se među njima rađa naići će na brojne prepreke, kako vanjske, tako i unutar njih samih pa bi ključno pitanje na koje ova serija pokušava odgovoriti moglo glasiti – može li ljubav dvoje mladih ljudi nadvladati prošlost opterećenu sukobima i otvoriti put k ljepšoj i vedrijoj budućnosti?

Kroz seriju koja iz dana u dan otkriva tajne svojih junaka vodi nas izuzetna glumačka ekipa - Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić, Jelena Jovanova, Stejpan Perić, Jasna Bilušić, Mladen Čutura te mnogi drugi.

"Tajne" - uskoro u programu RTL Televizije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo