dirljiva objava prijateljice / Prošlo je 10 dana od nestanka mladića iz Rijeke: 'Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge...'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL, Nestali.hr

Tko god nešto zna o nestanku Stipe Capana može javiti na 192 ili u najbližu policijsku postaju

9.2.2020.
13:52
Goran Kovačić/PIXSELL, Nestali.hr
VOYO logo

Već deset dana traga se za 23-godišnjim mladićem iz Rijeke koji je posljednji put viđen u noći s četvrtka na petak prošloga tjedna. Tada se pozdravio s djevojkom i otišao u svoj stan nakon čega mu se gubi svaki trag.

Dirljivu objavu na Facebooku postavila je Stipina prijateljica Lana Končarević koja živi u inozemstvu, užasnuta činjenicom da Stipi Capanu i dalje nema ni traga ni glasa. U objavi moli SVE da nastave s potragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezinu poruku prenosimo u cijelosti:

"Prolazi polako deveti dan od Stipinog nestanka. Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge sa strane nas prijatelja koji smo stotine kilometara daleko od mjesta njegovog nestanka i fizički ne možemo pomoći u potrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikakvih točnih informacija nema, nitko ništa ne javlja, sve se lagano stišava u medijima, kao da se zaboravlja.

Ne znam što se događa u Rijeci, traži li ga samo policija ili se i prijatelji, poznanici i građani okupljaju svakog dana tražeći ga, ali ovim putem želim nešto poručiti svima vama koji ste u mogućnosti - da ga NE PRESTANETE TRAŽITI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga nije samo objaviti fotografiju, već i uključiti se u grupnu potragu ako imaš vremena, ponajviše ako Stipu osobno poznaješ, pa makar iz viđenja, iz riječkog kafića gdje ti je kuhao kavu, s novigradskog Waikikija gdje ti je donosio ukusni koktel ili pak iz dvorane gdje ste popili pivo zajedno… sasvim svejedno!

Obratiti pažnju ne samo na Korzu, već i u parku dok šetaš psa, na riječkim plažama gdje bacaš kamenčiće u more, a onda to isto i u svakom drugom gradu diljem Lijepe Naše, jer Stipe može biti BILO GDJE! Stotine kilometara nas dijeli od Hrvatske i ako je ovo što sam ovdje napisala potaknulo bar JEDNU osobu da pomogne, bit ću na miru znajući da sam bar nešto napravila kako bi se Stipe što prije vratio svojoj obitelji i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima koji su odvojili minutu za pročitati ovo, a još više onima koji će nakon ovoga nešto i poduzeti kako bi pomogli.  

Molim vas, dijelite dalje informacije o Stipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31.01.2020. u noći s četvrtka na petak STIPE CAPAN nestao je u Rijeci. U noći nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknicu, crnu majicu, tamne hlače i crne tenisice.
Ukoliko posjedujete informaciju o Stipi ili ste ga negdje vidjeli, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite 192"
, napisala je Lana Končarević.

Stipe Capan visok je 189 centimetara, mršav, ima 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je opis objavljen i na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba. Posljednji je put viđen 31. siječnja 2020., oko 1 ujutro.

Prema informacijama nekih od ljudi koji su se toga dana družili sa Stipom Capanom, on je posljednji put viđen kada se zaputio prema stanu u kojem mu je prijavljeno mjesto boravišta, ovdje u Rijeci, u blizini središta grada. Međutim, nije do ovdje stigao, a stanari s kojima smo razgovarali kažu da nemaju korisne informacije, nisu ga viđali ni tih zadnjih dana prije nego što je nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije daju sve od sebe kako bi što prije došli do ozbiljnih tragova.

"Odmah po dojavi policija je počela s provedbom mjere potrage na terenu, ali i s razgovorima. S članovima obitelji, s prijateljima, poznanicima, kako bi što brže i što kvalitetnije došli do informacija koje su potrebne u otkrivanju nestale osobe", rekla je glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko god nešto zna o nestanku Stipe Capana može se javiti na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo