SERIJA O KOJOJ SE PRIČA / Provjerite zašto su 'Stupovi zemlje' bolji od Lige prvaka!

Više od pola milijuna hrvatskih gledatelja utorak navečer je provelo uz novu visokobudžetnu seriju na RTL Televiziji. Vrhunski glumci, odlična scenografija i sjajna priča bili su privlačniji čak i od uvijek atraktivne nogometne Lige prvaka.

7.12.2011.
12:39
VOYO logo

Ma kakav Chelsea i Valencia! Utorak navečer na malim ekranima u Hrvatskoj obilježila je druga epizoda nove hit serije na RTL-u "Stupova zemlje", koja je privukla više gledatelja nego utakmica Lige prvaka.

Prema rezultatima gledanosti, epska saga s vrhunskim glumcima i odličnom režijom, imala je gledanost od 12,1% u totalu populacije, odnosno pratilo ju je preko pola milijuna gledatelja, dok je nogometnu utakmicu emitiranu na javnoj televiziji gledalo oko 420 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stupovi zemlje" su bili najgledaniji format u terminu emitiranja u totalu populacije, ali i ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, sa 13,2% gledanosti.

Cijelu drugu, ali i prvu epizodu povijesne drame "Stupovi zemlje" možete pogledati u rubrici RTL Sada gdje možete vidjeti i ostale televizijske formate RTL Televizije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu gledanost ostvarila je i središnja informativna emisija RTL Televizije. RTL Danas, pod voditeljskom i uredničkom palicom Igora Bobića, ostvario je iznimnih 14,4% u totalu populacije, odnosno gotovo 600.000 gledatelja pratilo je najnovije političke i društvene događaje iz Hrvatske i svijeta, te je tako udarna informativna emisija na RTL Televiziji bila drugi najgledaniji format dana u ukupnoj populaciji.

Uz RTL Danas u 18:30 sati, gledatelji RTL Televizije svakog će dana moći doznati što donosi prvi pregled najnovijih vijesti dana, dok će oni željni povijesnih priča iz 12. stoljeća o dobru i zlu, izdaji i spletkama te nasilju i ljepoti svakodnevno uživati u nastavcima mini serije "Stupovi zemlje" koji se emitiraju od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo