revolucionarna tehnologija / Remington predstavio inovacije u njezi kose i tijela

Image
Foto: PR fotografije

Profesionalna njega kose za 24-satnu postojanost, te trajno glatka koža za nježan dodir. Uređaji ProLuxe, iLight, Precision Cut i Hyperflex Aqua uljepšavaju izgled svake žene i muškarca.

23.11.2016.
15:54
PR fotografije
VOYO logo

Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na prigodnom eventu „Remington  24/7 Lifestyle, 24 hours hairstyle“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić, koja se tom prigodom oduševila  novim loknama.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Što god radili, budite sigurni u izgled svoje kose i priuštite si prekrasnu frizuru koja traje 24 sata, a odgovara vašem životnom stilu 24/7. Frizure napravljene s Remington  PROluxe uređajima traju duže i uređene su od jutra do mraka.  PROluxe je nova inovativna kolekcija proizvoda za oblikovanje kose iz Remingtona s uvidom u potrebe žena, koja koristi OPTIheat tehnologiju. Inteligentna OPTIheat tehnologija fiksira frizure koje traju cijeli dan i ženama pruža lijepo uređenu kosu zdravog izgleda. Napravljen u luksuznoj nježno rozoj boji sa zlatnim detaljima, PROluxe asortiman osim što dobro izgleda, pruža dobar osjećaj na kosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Pripremite se na vrijeme za slobodu bez dlačica …

Remington iLIGHT uređaj za odstranjivanje dlačica koji koristi intenzivnu pulsnu svjetlost je sigurno i bezbolno rješenje za odstranjivanje dlačica s tijela i lica*. Odbacite britvice i trake za uklanjanje dlačica voskom, jer možete uživati u trajnim rezultatima nakon samo tri tretmana**. Dovoljno jednostavan za korištenje kod kuće i dovoljno učinkovit da vas poštedi redovitih odlazaka u salone, ovaj proizvod vas čini slobodnom od dlačica, za sve što poželite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pametna funkcija rada s više bljeskova omogućuje vam da se trajno riješite dlačica nakon samo 3 tretmana*. Jednostavno tretirajte željeni dio tijela svaka dva tjedna unutar 6 tjedana***.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Prije kupnje uređaja uz pomoć senzora za određivanje tipa kože preporučamo da se provjeri je li koža pogodna za IPL tretman što vam jamči postizanje željenih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguć je izbor  između pet postavki koje omogućuju odabir jačine rada koja će biti ugodna za tretiranje vašeg lica i tijela.

Tijekom prezentacijskog dijela Remington je predstavio i liniju šišača i brijača za muškarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PrecisionCut šišači za kosu imaju naprednu geometrija oštrica. AcuAngle oštrice napravljene su za preciznu izvedbu šišanja. Bilo da se radi o održavanju frizure ili kreiranju potpuno nove, ove oštrice, zajedno s 23 precizno određene dužine šišanja (0,5 – 44 mm) korisnicima pružaju sav potreban alat u jednom uređaju.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

HyperFlex Aqua Pro je najnaprednija linija rotacijskih brijačih aparata. Remingtonovi stručnjaci kreirali su ComfortFloat nožiće, koji svojim neovisnim, samostalnim kretanjem hvataju dlačice iz svakog kuta. Za posebno tvrdoglava područja turbo način rada pruža dodatnu snagu.  Ovaj proizvod je budućnost generacija brijanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remington revolucionarna HyperFlex tehnologija i ComfortFloat nožići omogućuju savijanje i glave i vrata ovog brijačeg aparata za vrhunsku pokrivenost. Ako imate kratku i gustu bradu, željet ćete brijaći aparat koji će biti vodootporan. Na HyperFlex brijaći aparat je 100% vodootporan, te pruža iznimnu izvedbu tijekom suhog i mokrog rada. Napravljen je čak i kako bi radio s uljima i gelovima za brijanje čime je brijanje još ugodnije.

* Pogodno samo za žensko lice na području ispod jagodica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

** Pojedinačni rezultati variraju. U kliničkom ispitivanju na tijelu, na tretiranim mjestima pokazalo se  do 94,3%, a prosječno 66% manje dlaka dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana. Slično rezultatima dobivenim kod profesionalnih uređaja za uklanjanje dlaka.

*** Na cijelom tijelu, nakon tretmana dva puta tjedno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo