od visokokvalitetnih materijala / RUNO su novi genijalni tepisi koji se izrađuju u Hrvatskoj

Image
Foto: Promo

RUNO tepisi dolaze iz zagrebačkog dizajnerskog studija, ali cijeli proces proizvodnje od pripreme pređe i bojanja pa do same ručne izrade i dorade odvija se u prostorima tvornice Regeneracija u Zaboku

22.10.2021.
14:06
Promo
VOYO logo

RUNO je novi hrvatski brend ručno rađenih taftanih tepiha od najčišće novozelandske vune. Dizajnerski studio smješten je u Zagrebu, dok se proizvodnja odvija u Zaboku u prostorima tvornice Regeneracija gdje vrhunski majstori svoje znanje ručne izrade njeguju od daleke 1967. godine. Odlikuje ih visoka kvaliteta upakirana u moderan, luksuzni dizajn. 

Genijalni tepisi od visokokvalitetnih materijala

Tepisi su jedan od ključnih dodataka u interijeru, a bilo da se radi o praktičnosti ili estetskoj funkciji često su nezamjenjivi. Kvalitetan tepih oduvijek je bio pojam, a puno se pažnje pridaje upravo tome da je napravljen od prirodnih materijala, da je ručni rad i da se vizualno uklapa u moderne, ali i svevremene interijere. Kada biramo tepih važno je da je kvalitetan kako bi bio siguran za naše zdravlje. Vuna je prirodan materijal i hipoalergen te ima povoljan utjecaj na zdravlje čovjeka, djece i kućnih ljubimaca. Osim toga, obnovljiv je izvor sirovine i može se reciklirati. Vodeći se globalnim ciljevima održivog razvoja i odgovorne proizvodnje, vuna je kao materijal za proizvodnju tepiha logičan i optimalan izbor po pitanju cijene, kvalitete i trajnosti te utjecaja na okoliš. RUNO svoje tepihe radi od novozelandske vune visoke kvalitete s organskim certifikatom, dok su za dizajn zaslužni hrvatski kreativci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši tepisi prepoznatljivi su po svojoj kvaliteti, ali i zanimljivim bojama i oblicima gdje smo dizajnom pokušali doskočiti potrebama modernih obitelji. Naše poslovanje je održivo, a vuna koju koristimo za izradu tepiha dolazi iz Novog Zelanda i ima organski certifikat. Cijela proizvodnja odvija se u Hrvatskoj i na to smo ponosni i nadamo se da će i kupci to prepoznati”, izjavila je Roberta Bratović iz RUNO-a.

Hrvatski dizajn 

RUNO tepisi dolaze iz zagrebačkog dizajnerskog studija, ali cijeli proces proizvodnje od pripreme pređe i bojanja pa do same ručne izrade i dorade odvija se u prostorima tvornice Regeneracija u Zaboku. Prva kolekcija temelji se na jednostavnoj geometrijskoj igri preklapanja i savijanja, efektu koji se postiže kombiniranjem boja i šišanjem u dvije visine flora. Tepisi se izrađuju u tri standardne veličine, međutim, dimenzije se, kao i boje mogu modificirati i prema zahtjevima kupca. Topli, mekani, kvalitetni, a opet dizajnom privlače pažnju i unose dašak luksuza u svaki interijer, bilo da ga želite u svome domu, uredu ili javnom prostoru. Ako poželite personalizirani tepih morate uzeti u obzir da je za izradu jednog potrebno i do pet tjedana, ovisno naravno o veličini. Tepihe možete naručiti u njihovom web shopu gdje se cijene kreću već od šest tisuća kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo