AH TAJ MANDŽUKIĆ / S talijanskih naslovnica vrišti - razočaranje

Image

Talijanski mediji su u petak u osvrtu na utakmicu skupine C između Italije i Hrvatske razočarano naveli kako je Italija izvukla još jedan neodlučen rezultat te da sada plasman Azzurra u četvrtfinale Eura ovisi o zadnjem kolu.

15.6.2012.
11:32
VOYO logo

Svi se talijanski mediji slažu da je Italija igrala dobro posebno u prvom poluvremenu kada je i povela pogotkom Andree Pirla, no ističu da je zadnjih 30 minuta igra Azzura oslabila, što su iskoristili izabranici hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

"Italija je igrala dobro prvo poluvrijeme. Propustili smo vodstvo", ocjenjuje Gazzetta dello Sport i dodaje: "Hrvatska je i dalje tabu za Italiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Repubblica u tekstu "Drugi 1-1" ističe da Italija nije kontrolirala cijelu utakmicu".

"Nije bilo lako ući u utakmicu protiv Hrvatske koja je fizički jaka, piše La Repubblica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska nije pokazala veliku kvalitetu sinoć, ali je to ipak bilo dovoljno da ugrozi Azzure", ocjenjuje La Repubblica.

"Hrvatska nije bila superiornija od Italije kako to sugerira FIFA-in ranking, ali je imala pristojnu fizičku, psihološku i tehničku kvalitetu", ocjenjuje Ansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Il Giornale u naslovu teksta o utakmici žali za pobjedom: "Razočaranje. Samo neriješeno s Hrvatskom".

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Talijanski mediji strahuju da bi se mogao ponoviti rasplet EP-a 2004. godina kada je plasman u četvrtfinale ovisio o zadnjem kolu u kojem su Švedska i Danska odigrale 2-2 i na taj način "izbacile" Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih igrača talijanski mediji ističu strijelca Marija Madžukića, ali i vratara Stipu Pletikosu i njegove "čudesne intervencije". Što se tiče Modrića, Ansa piše da ga se vidjelo tek u drugom poluvremenu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo