shopping bez stresa i nervoze / S Westgateom povratak u školu i nije tako strašan

Image
Foto: PR fotografije

Bliži se kraj ljetnih praznika i godišnjih odmora i uskoro ćemo se vratiti radnim navikama, a djeca će ponovno sjesti u školske klupe. Westgate Shopping City pripremio je odlične pogodnosti i popuste kako bi školarci uspješno započeli novu školsku godinu.

18.8.2014.
10:33
PR fotografije
VOYO logo

Nakon zasluženog ljetnog odmora obavite svoj shopping bez stresa i nervoze. U ugodnom ambijentu trgovačkog centra Westgate pronaći ćete sve što je vašoj djeci potrebno za početak nove školske godine. Očekuje vas vrlo bogat asortiman dječje odjeće i obuće te škoslskog pribora, igračaka i hrane unutar više od 30 trgovina namijenjenih djeci.

Ono što će vas sigurno razveseliti su super popusti na back to school asortiman tako da ćete svoj shopping obaviti po izuzetno povoljnim cijenama.

Najmlađima je svakodnevno na raspolaganju i „Kid's World“, besplatna dječja igraonica koja se prostire na 4.000 metara kvadratnih i sa četiri avanturistička područja i najmodernijim spravama za igru jamstvo je dobre zabave za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Pored odlične ponude kojom ćete opremiti svog školarca za početak nove školske godine, očekuju vas i odlična sniženja u sklopu još jednog vrlo popularnog Late Night Shoppinga koji će se održati nadolazećeg vikenda, 22.-24.8.

Predah od vrhunskog shoppinga uvijek možete potražiti uz zelene oaze i fontane centra i kafiće i restorane koji će vas oduševiti svojom gastronomskom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo