Što su jutros napravile? / S3ngsi novim spotom opisali 'ono što je u zraku danas'!

Image
Foto: Facebook

Pjesma 'Što su jutros napravile?', ali i sam spot, opravdavaja pohvale kritičara kako su S3ngsi pravo osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni.

17.12.2013.
19:18
Facebook
VOYO logo

Zagrebački S3ngsi objavljuju spot i za drugi singl s novog albuma Costa S3ngsia, kojeg su izdali 5. listopada ove godine.

Pjesma Što su jutros napravile?, ali i sam spot, opravdavaju epitete domaćih kritičara, koji su nahvalili njihov drugi studijski uradak.

"Ovaj spot nam je izrazito bio zanimljiv jer smo nakon dugo vremena ponovno bili u spotu onakvi kakvi jesmo inače. Dakle, nije bilo glume i naturšeka kao u spotu za Na more.  Suradnja sa skalpel kolektivom konkretno sa Lukom Hrgovićem i Antonom Svetićem je bilo isto zadovoljstvo kao i uvijek. Atmosfera na setu je odlična, provodimo super vrijeme, uvijek se dobro zabavimo, a njihovo znanje i kreativa onda ekranizira S3ngse za TV formate", prepričali su kako im je bilo snimati spot.

"Izabrali smo Što su jutros napravile jer paše u trenutni društveni kontekst. Za razliku od nekih pjesama na albumu koje su introspekcije i kopkanje samo po sebi i drugima opisuju i razne životne situacije, Što su jutros je pjesma koja opisuje ono što je u zraku danas. Porobljivanje ovog napaćenog naroda, političko silovanje iz dana u dan. Ona je metaforična, ali točna, završava sa poznatim sloganom No pasaran, što želimo da bude osnovni stav naše generacije. Neće proći, dosta je, pahulje koji pokreću lavinu počinju padati. Želimo dostojno raditi i dostojno živjeti, bez straha. Dosta je tmurnog i dosta je straha, No pasaran", upozorili su S3ngsi koji idu u dobrom smjeru da postanu jedan od društveno angažiranijih bendova na hrvatskoj glezbenoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo