'NEBO I ZEMLJA' U 22 SATA / Simaj u strahu od oca jer je ostala trudna prije braka!

Image
Foto: RTL

Prestrašena Simaj u suzama prizna Kuzeyu da je trudna. Dok njih dvoje pokušavaju pronaći najbolje rješenje za novonastalu situaciju, Atila Sinaner bori se za život nakon srčanog udara!

15.4.2013.
14:19
RTL
VOYO logo

Simaj u suzama prizna Kuzeyu da je trudna. Boji se da će je se otac odreći jer je ostala trudna prije braka. Kuzey se isprva protivi činjenici da će postati otac, jer strahuje da se neće moći brinuti za Simaj i dijete te da ih neće moći financirati kad se i sam jedva snalazi u svijetu odraslih. Dok ne nađe bolje rješenje, Kuzey odlazi Zimbi, koji će ga pripremiti za novu borbu. Naime, Kuzey je prihvatio Ferhatovu ponudu da prisustvuje još jednom boks meču, no ovaj se put radi o borbi naslijepo.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kuzey

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme Atila Sinaner je završio u bolnici zbog srčanog udara. Banu je ljuta na brata Bariša, kojeg okrivljuje za očevo loše zdravlje i strahuje da se Atila možda nikada neće oporaviti, a samim time njihovo poslovno carstvo bi moglo pasti u pogrešne ruke. U međuvremenu, Džan zaposli Džemre kao svoju asistenticu, a Džemrin biološki otac Kerim traži način kako se približiti kćeri.

Hoće li Simaj ipak pristati na pobačaj? I što će biti s Banuinim ocem, Atilom Sinanerom? Doznajte večeras, u ponedjeljak 15. travnja, u novoj epizodi serije „Nebo i zemlja“ u novom terminu u 22 sata na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo