OD 19. LISTOPADA NA RTL-U / Stiže druga sezona 'Budve na pjeni od mora'

Image
Foto: RTL

Beskrupulozni Sava Bačić i njegova svita vraćaju se na ekrane RTL Televizije u novim, još zanimljivijim, dramatičnijim i uzbudljivijim nastavcima druge sezone crnogorske serije „Budva na pjeni od mora“, i to već od petka, 19. listopada u 21 sat!

15.10.2012.
9:45
RTL
VOYO logo

Neki ljudi nikada se ne mijenjaju, a jedan od takvih je i bogati poduzetnik Sava Bačić koji će i ove sezone poželjeti ono što se ne može kupiti novcem.

Beskrupulozni Sava Bačić i njegova svita vraćaju se na ekrane RTL Televizije u novim, još zanimljivijim, dramatičnijim i uzbudljivijim nastavcima druge sezone crnogorske serije „Budva na pjeni od mora“, i to već od petka, 19. listopada u 21 sat!

Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić (Milutin Mima Karadžić) je nesretan čovjek kojem u životu u posljednje vrijeme ne ide sve po planu, a k tome ima i problema sa zdravljem. Prema preporuci doktora, Sava napusti Podgoricu i poslovni svijet kako bi na kratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, gdje će, nada se, pronaći duševni mir. Međutim, tamo će ga preplaviti sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine ponovno će u Savi pobuditi želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu… Za to vrijeme, Savina supruga Nađa (Ljiljana Blagojević) i kćer Bojana (Sanja Jovićević) iseljavaju iz velebne vile koju su prodali kako bi vratili novac g. Diboi, te odlaze u luksuzni stan u Budvi. Nađi nije drago što će neko vrijeme živjeti bez Save, ali i dalje inzistira na Bojaninom studiranju u Italiji. Međutim, mala bogatašica ne mari za školovanje, već uživa u svojoj vezi s ribarom Lukom (Momčilo Otašević) koji sve teže podnosi njihovu klasnu razliku. Jovo Radmilović (Mladen Nelević) rastrgan je između žene koju voli i obaveza prema obitelji, a njegovu sestru Olgu (Dubravka Vukotić Drakić) muče emotivno-ljubavni problemi s jedne strane, te pravila reda i zakona, kojima pripada kao visoko rangirana građevinska inspektorica, s druge strane. Atraktivna Lina (Milena Marić), Savina ljubavnica, dospjet će u ruke lokalnih mafijaša koji će od Save i njegove obitelji tražiti pozamašnu otkupninu za njezino oslobađanje.

Zadovoljni pozitivnim kritikama tijekom emitiranja prve sezone početkom ove godine, izvršni producent i glavni glumac „Budve“, Mima Karadžić, redatelj Milan Karadžić, scenarist Stevan Koprivica i produkcijska kuća „Vision team“ (koja je radila i reality show „Survivor Kostarika“) odlučili su ove sezone podići letvicu i uvesti novitete u glumačkoj postavi i kvaliteti snimanja serije. Pored glumaca iz prve sezone, u novim nastavcima upoznat ćemo se s novim, atraktivnim glumcima poput legendarnog Mirka Vlahovića (film „Posljednji valcer u Sarajevu“ 1990.) koji će tumačiti lik Bore, Savinog prijatelja iz djetinjstva, te jednim od najboljih albanskih glumaca današnjice, Enverom Petrovcijem koji će imati iznimno interesantnu ulogu, dok ćemo se tek upoznati s Anom Vujošević, Simom Trebješaninom, Vesnom Vujošević, Mišom Obradovićem, Jelenom Minić, Ninom Janković, Marijom Karan i Bojanom Maljević. Produkcijski tim začinio je seriju snimajući scene na mnogobrojnim lokacijama diljem cijele Crne Gore, od Tivta, Bara, Podgorice, Cetinja, zatim raznim selima, pa čak i po strmim liticama planine Žabljak. Ova nova, iznimno skupa filmska tehnologija gledateljima će uvjerljivo dočarati živost i dinamičnost novih nastavaka „Budve“, dok će im kadrovi iz zraka pokazati svu ljepotu crnogorskog kraja, a za koje je zaslužan Amerikanac Ron Chapple i njegova ponajbolja oprema za snimanje iz zraka s kojom je već radio na brojnim projektima za renomirane svjetske televizijske kuće poput Discoveryja, BBC-ja, National Geographica…

I ovaj put će u prvom planu biti sukobi bogatih i siromašnih, rat različitih načina razmišljanja, pokušaji izbjegavanja zakona, korupcija i bolni ljubavni jadi, ali na posve nov, još dramatičniji način, pogotovo za nositelja serije, beskrupuloznog pater familiasa Savu Bačića… Hoće li i ovaj put veliki boss Savo nadživjeti svoje neprijatelje, gledatelji RTL Televizije moći će doznati u novim nastavcima „Budve na pjeni od mora“, počevši od petka, 19. listopada, u 21 sat na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo