U PETAK NA YOUTUBEU / Stiže snimka najvećeg koncerta punk folk wellness senzacije Brkovi

Image

Nemoguće je prepričati što se sve dogodilo u skoro dva sata koliko su Shamso69 i društvo bili na sceni zbog čega se bend i odlučio na objavljivanje videosnimke kompletnog nastupa

11.11.2015.
10:32
VOYO logo

Brkati doprinos postizbornom koaliranju, snimka sad već kultnog zagrebačkog koncerta naziva “Live – Dom sportova 2015” u trajanju od 1 sat i 51 minutu, bit će objavljena u petak, 13. studenog točno u 10:00 na You Tube kanalu Brkovifolk, a najavljuje ga genijalan intro “Moja domovina” / “Balkan star”.

Zagrebačka punk folk wellness grupa Brkovi održala je 7. ožujka koncert pred rasprodanim auditorijem Male dvorane Doma sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoguće je prepričati što se sve dogodilo u skoro dva sata koliko su Shamso69 i društvo bili na sceni zbog čega se bend i odlučio na objavljivanje videosnimke kompletnog nastupa.

Ukupno 27 furiozno izvedenih pjesama uz neprestan, ogroman mosh pit na parketu Male dvorane i nekoliko ozbiljnih intervencija hitne pomoći pokazat će zbog čega Brkove smatraju glasnom i otrovnom punk folk mašinom koja melje baš sve pred sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert su snimali Matija Tomašek, Damir Martinec, Miodrag Pažin, Viktor Nenadić i Kristijan Tomerlin.

Rasvjetom je komandirao Kristijan Mihalinec Brzek, a mix pultom Branimir Božak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miks audio snimke potpisuje Gosn’ Bandar, a režiju i montažu kompletnog materijala Kristijan Tomerlin.

Set lista broji sljedeće skladbe "Balkan star", "Himna", "Vrati se, vrati", "Nisi me bila vrijedna", "Švaler", "Nisam ja za tebe", "Uspomene", "Znanac", "Neću da idem u disko skup", "Mala", "Nije život cvjetno polje", "Hoću da budem svoj", "Naša mala zemlja", "Hrvat iz Gospića", "Usamljen oženjen", "TS Bisernica", "Pizda materina", "Život brzo prolazi", "Nevjernica", "Skupe bombonjere", "Ne želim da budem ok", "Srećo laku noć, dobro jutro tugo", "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Samo pijan mogu", "Opasno se drogiram", "Kurvo prokleta" i "Samac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkovi trenutno završavaju svoj novi studijski album naziva "Torzo Dade Topića" koji će biti objavljen početkom sljedeće godine.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo