LJUBAV JE POBIJEDILA NA SELU / Stjepan i Nikolina su jako zaljubljeni!

Image
Foto: RTL

Gledanost popularne dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' ne jenjava – gotovo 550.000 gledatelja u ukupnoj populaciji hipnotizirano je pratilo desetu epizodu!

26.3.2012.
13:14
RTL
VOYO logo

Usamljena srca naših najpoželjnijih neženja ostavili smo na farmama, njihov dom u predzadnjoj epizodi ove sezone nalazi se u najromantičnijem gradu naše obale – Dubrovniku. Pet novopečenih parova odlučit će o svojoj budućnosti – hoće li sunce i romantika 'udariti' u glavu naše kandidate i kandidatkinje?

Ljubav je na selu je i ovu nedjelju apsolutni pobjednik u terminu emitiranja na svim nacionalnim televizijama. S ostvarenih 14,5% gledanosti u ciljnoj skupini 18-49, odnosno 12,7% gledanosti u ukupnoj populaciji gledatelji su potvrdili kvalitetu formata koji privlači sve više i više štovatelja. Gotovo 550.000 gledatelja pratilo je odluke naših farmera – koju će djevojku povesti na romantično putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije polaska na put, Stjepan je pozvao Marijanu Batinić i olakšao joj zadatak u Dubrovniku. Naime, u idućoj epizodi, koja se emitira 01. travnja od 22 sata, Marijana se mora potruditi tek oko četiri para jer su Stjepan i Nikolina, naš peti par, jako zaljubljeni!

Kako bi njezina magija u spajanju preostalih kandidata uspjela, Marijana se sjetila odličnog zadatka. Farmerima je podijelila romantična druženja koja nikako ne smiju otkriti, već prirediti djevojkama najbolji mogući provod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav se opet prepustio Barbarinim vozačkim sposobnostima, Stipe je zaplesao linđo, najmlađi par je imao pravi avanturistički spoj, Mate je Šteficu odveo na romantičnu večeru, a Nikolina i Stjepan su na otočiću ljubavi degustirali pravi afrodizijak.

Predzadnja epizoda donosi odgovore na mnoga pitanja ali i velike zaplete koji tek slijede. Budite i ovu nedjelju, 01. travnja, uz "Ljubav je na selu" i RTL Televiziju u 22:00 sata!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo