TOP PET FILMOVA / Što nam je Hollywood pripremio u 2014.

Ova je godina itekako zanimljiva zbog jakih filmskih naslova koji uskoro dolaze u svjetska i naša kina.

5.1.2014.
18:12
VOYO logo

Iako je 2014. tek na početku u svijetu filmske industrije 2015. se već najavljuje kao najsnažnija godina u povjesti Hollwooda. U njoj će se boriti Superman protiv Batmana, gledat će se nove avanture Jamesa Bonda i Osvetnika a stižu i novi Ratovi zvijezda. No zadržimo se za sad na tekućoj godini u kojoj će biti dosta blockbustera, ali i itekako zanimljivh eksperimentalnih filmova.

PETO MJESTO - LEGO

Bit će ovo sjajna godina za obiteljsku zabavu u kinu a njome će svakako dominirati animirani film Lego čije je prikazivanje zakazano za veljaču. Za sinkronizaciju su angažirana najveća imena industrije poput Willa Farrella, Morgana Freemana, Channinga Tatuma i mnogih drugih a svi oni utjelovljeni u Lego figurice kreću u borbu za spašavanje svijeta.

ČETVRTO MJESTO - ČUVARI GALAKSIJE

Vin Diesel, Bradley Cooper i  Zoe Saldana trio su koji će vas sigurno privući velikom platnu i filmu Čuvari Galaksije. Marvelovci još uvijek detalje o ovom filmu čuvaju u tajnosti no kritika je itekako uzbuđena baš poput brojnih fanova superjunaka proizašlih iz ove kuće. I čudnije su stvari uspijevale, a ovaj će blockbuster kina poharati u kolovozu.

TREĆE MJESTO - ZLURADA

Na treće se mjesto smjestio megaprojekt Maleficent ili vam Zlurada priča o zloj vili koja je bacila kletvu na Trnoružicu. Najstrašniji i najmračniji Diznijev lik svih vremena utjelovila je Angelina Jolie. Sjene, kletve, gromovi i transformacije u zla bića čekaju vas u ljetnim mjesecima, a film je navodno koštao oko 300 milijuna dolara.

DRUGO MJESTO - ČUDESNI SPIDERMAN 2

U  kina se vraća još jedan super  junak. Nastavak filma iz 2012. na kojeg je utrošeno više od 750 milijuna dolara. U ulozi negativca imena Electra naći će se oskarovac Jamie Foxx. Film obiluje atraktivnim scenama koje će sigurno privući mlađu publiku, a zanimljivo je i to da je u cijelosti snimljen u New Yorku i da u domaća kina stiže 24. travnja punih tjedan dana prije nego u američke dvorane.

PRVO MJESTO - 22 JUMP

Na prvo se mjesto smjestio još jedan nastavak. 22 jump street sigurno će mahom razveseliti žensku publiku zbog Tatuma Channinga u Glavnoj ulozi, ali i frajere željne dobre akcije i komedije. Dok bi se Channingu nominacije za nagrade mogle dogoditi tek 2015te, pred nama je sezona odličnih filmova ali i dodjele filmskih nagrada, te čarobnih Oskara čiji je termin rezerviran za veljaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo