Pokrenuta istraga / Strava u Murskom Središću: Upali mu u kuću,srušili ga na pod, teško pretukli i opljačkali

Image
Foto: Thinkstock.com

Određen je istražni zatvor 32-godišnjaku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

3.2.2020.
20:27
Thinkstock.com
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv trojice hrvatskih državljana (1988., 1979. i 2000. godište) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela razbojstva i teške tjelesne ozljede, piše eMeđimurje.

"Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 17. siječnja 2020. u kući u Murskom Središću srušili 66-godišnjeg oštećenika na pod, a 32-godišnjak ga je više puta udario rukama i nogama po tijelu i nanio mu tešku ozljedu (prijelom petog rebra i zrak u prsnoj šupljini), nakon čega su mu na čelo prislonili plastični pištolj i zatražili da im preda sav novac koji ima kod sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je oštećenik rekao da ima novac u svom automobilu, osnovano se sumnja da su mu uzeli iz džepa ključeve automobila parkiranog u dvorištu kuće te u vozilu pronašli i zadržali za sebe 180 eura i 150 kuna", javlja DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 32-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, piše eMeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo