LJUBAV JE NA SELU / Sve što niste znali o romantičnim farmerima!

Image

Stjepan je zreo za ženidbu, Tomislavu nije nužno da se zaljubi u emisiji, a Stipi uistinu nedostaje žena. Ivan je najmlađi farmer, a Mate najstariji, no pravi dječak u duši. Doznajte sve što niste znali o farmerima iz emisije 'Ljubav je na selu'!

13.3.2012.
15:19
VOYO logo

Veseli i simpatični Stjepan vlasnik je obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Pavlić. Upravo to imanje najurednije i najčišće od svih posjećenih, a Stjepan je prototip idealnog farmera i vrlo je zreo za ženidbu.

Pri oranju i poslu na farmi pomaže mu 20-godišnja nećakinja traktoristica, a na imanju drži male svinje i veliku rasplodnu svinju Belu za koju smatra da bi mogla biti maskota emisije. Već na prvi pogled uočljiv je njihov poseban odnos, ona se ponaša poput psa, razumije ga kad joj priča i voli se češkati. Stjepanove dvije starije sestre su udane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako do većeg grada ima samo 12 minuta vožnje, Tomislav iz Banove Jaruge ipak više uživa u seoskom načinu života. Znatiželjni farmer smatra kako nije nužno da se zaljubi u emisiji, prijateljstva i nova poznanstva su mu dovoljan poriv za sudjelovanje u showu.

Vrijedni Tomislav svaki dan ustaje u 6 sati  kako bi krenuo na posao u sjemenarsku firmu, a osam sati radi na 200 hektara zemlje. Dvadeset devetogodišnji mladić ponosni je vlasnik oldtimer bube. Iako voli tamnokose, visoke i pametne djevojke, smatra kako bez karaktera, prave ljubavi – nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Filipović pravi je farmer kojem uistinu nedostaje žena. Njegova emotivna strana na vidjelo je izašla kada je na spomen sestrine djece skoro zaplakao jer bi mu  najveću radost izazvala vlastita djeca. Stipe je vlasnik imanja s najviše različitih životinja od svih prijavljenih farmera.

To je pravo ličko imanje s konjima, ovcama, kozama, svinjama, kravama, zečevima, vrtom, voćnjakom i poljima. Od svih farmera on ima najveće imanje. Za sebe proizvode pravu šljivovicu, sir i sve je 100% domaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan je najmlađi farmer u sve tri sezone „Ljubav je na selu" i dio je velike obitelji koja se bavi kozarstvom. Kako su došla teška vremena, obitelj je odlučila prodati farmu, no Ivan ja bio jako vezan za imanje i pobunio se protiv prodaje.

Hrabri mladić je učinio sve da zadrži farmu s kozama. Prerađevine od kozjeg mlijeka vrlo su poznate u Ivanovom kraju, naime proizvodi s njegove farme dobili su nebrojene nagrade zbog kvalitete. Student agronomije u Osijeku jedva čeka da upozna djevojku svog života kako bi zajedno postali proizvođači kozjih prerađevina na vlastitoj farmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate je sa svojih 55 godina najstariji farmer. No usprkos tomu, ovaj dječak u duši barem tri puta tjedno trči i vježba. Zbog prijašnjeg posla u kojem je jako uživao, ovaj bivši pomorac proputovao je mnoge svjetske poznate destinacije. Sada je svoju oazu mira pronašao među maslinama i lavandom. Jedino što mu fali je ljubav, žena i djeca koja će trčati poljima lavande.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo