dvostruki koncert u tvornici / TBF-ovci najavili spektakl, požurite po svoju kartu!

Image
Foto: Dubrovniknet.hr

Baš kao što je bilo i za očekivati, splitski genijalci TBF rasprodali su prvi od dva koncerta koji će se ovaj tjedan održati u zagrebačkoj Tvornici kulture.

19.12.2012.
14:26
Dubrovniknet.hr
VOYO logo

Rasprodan je prvi od dva koncerta TBF-a, koje će se ovog tjedna održati u zagrebačkoj Tvornici kulture. Riječ je o nastupu u petak, 21. prosinca, dok za onaj dan kasnije još uvijek ima karata. Stoga, ukoliko ste obožavatelji ovih splitskih ping-pong majstora, požurite po svoju kartu jer se prodaju brzinom svjetlosti.

Ovisno o konačnom broju akreditiranih medija i gostiju, organizatori će možda za prodaju ostaviti maksimalno 50 karata na vratima kluba u petak navečer.

Budući da je prošlo više od tri godine od posljednjeg TBF-ovog klupskog nastupa u Zagrebu, golemi interes za koncerte ne čudi. Štoviše, momci iz Splita su se u međuvremenu prometnuli u jedan od najurbanijih bendova u regiji, čije pjesme suvremeno vladaju top listama.

Mladen, Saša i Luka obećali su spektakl za pamćenje u Tvornici te najavili posebne set liste za ove koncerte. Cijena ulaznica iznosi 80 kuna, dok ćete je na dan koncerta platiti 100 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo