RAZLIKA JE U METRIMA / Tematska sjednica o bazenu u petak, Grad Pula objavio idejno rješenje

Image
Foto: ipress.hr

Na internetskim stranicama Grada Pule za sjednicu je priloženo Idejno-arhitektonsko rješenje gradskog bazena u Puli. U rješenju se razmatraju bazeni od 34 m, na kakvom inzistira gradonačelnik Boris Miletić te od 50 m, odnosno olimpijski, za kakav su članovi sportskih klubova.

29.2.2016.
14:05
ipress.hr
VOYO logo

Izgradnja bazena u Puli već je podignula puno prašine, pa su tako još u siječnju svoj glas digli sportaši koji su se okupili oko Facebook grupe Trebamo OLIMPIJSKI BAZEN u Puli.

Oni su pokrenuli inicijativu da se u Puli treba graditi olimpijski bazen, a njihova grupa skupila je tada preko 4.000 članovi. Razlog zašto su podignuli svoj glas jest ideja gradski vlasti da se u Puli gradi manji bazen, a ne onaj olimpijskih dimenzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz pulske gradske uprave za petak 4. ožujka u 12 sati najavljuju održavanje tematske sjednice Gradskog vijeća s točkom „Javni gradski bazen za sve građane Pule", piše iPress.

Za sjednicu na kojoj bi se trebalo raspraviti kakav bazen želimo u Puli, nakon desetljeća najava, obećanja, ali i troškova, pripremljen je materijal u vidu idejnog rješenja, a za sada nije priložena nikakva stručna i troškovna analiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rješenju se razmatraju bazeni od 34 m, na kakvom inzistira gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Borisom Miletićem i od 50 m, odnosno olimpijski, za kakav su članovi sportskih klubova.

Što kažu zainteresirane strane, pročitajte na iPressu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo