izmjerli mu 2,57 promila alkohola / Tko će ga zaustaviti? Pregazio i usmrtio dvoje, zabio se u kolegu pa opet mrtav pijan vozio autobus

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Prije nekoliko dana policija je zaustavila Antuna Radulovića na autocesti i utvrdila da je vozio pijan

30.6.2019.
13:23
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Policija već gotovo dvije godine konstantno ima posla s 45-godišnjim Antunom Radulovićem iz Dubrovnika. U listopadu 2017. godine Radulović je s turističkim autobusom u Konavlima vozeći unatrag pregazio dvoje stranih državljana koje je prethodno doveo u jedan ugostiteljski objekt. Očevicima ove stravične nesreće još uvijek nije jasno kakva li je to samo  bila silina udara, i to na parkingu kada je smrtno stradalo dvoje Amerikanaca.

Tragedija jednakih, ako ne i većih razmjera mogla se dogoditi već 15 dana kasnije kada se isti vozač, ovog puta u ulozi vozača osobnog automobila, zabio u autobus svog bivšeg poslodavca, Libertasa Dubrovnik. On se upravljajući automobilom kretao iz smjera Dubrovnika prema Mokošici kada je prešao u suprotnu kolničku traku i direktno udario u Libertasov autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je tada zadobio teže ozljede te je zadržan na liječenju, dok je vozač autobusa zadobio lakše tjelesne ozljede. Je li navedeni sudar bio kulminacija napetih odnosa njega i njegova bivšeg poslodavca – dubrovačkog Libertasa nije poznato, ali ako je suditi po povijesti Antuna Radulovića i njegovog poslodavca mogao bi se izvući zaključak kako navedena prometna nesreća nije bila puka slučajnost, piše Dubrovački dnevnik. Radulović je bio vozač Libertasovog autobusa, a 2017. godine je dobio izvanredni otkaz zbog krađe novca no kasnije mu je navedeno oprošteno uz uvjet da u ratama vrati ukradeni novac te je raspoređen na drugo radno mjesto.

Zadnji slučaj koji je mogao kobno završiti za sudionike autoceste A1 je incident koji se dogodio 27. lipnja ove godine kada je oko 15.30 policija na izlazu iz autoceste Zadar 1 zaustavila vozača autobusa kojem je utvrđeno da je vozio pod utjecajem 2,57 promila alkohola. Neslužbeno se doznalo da se ponovno radi o Antunu Raduloviću koji je ovog puta sankcioniran kaznom od 7000 kuna te oduzimanjem D kategorije (autobusi) na šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale kategorije mu nisu oduzete te slobodno može upravljati osobnim automobilom, kamionom i drugim sredstvima za koje je kvalificiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo