AKTUALNO

Novi detalji tragedije na Luščiću: Tomislava Blaževića privela je policija, nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav

Novi detalji tragedije na Luščiću: Tomislava Blaževića privela je
policija, nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav

.

Naime, stanari te zgrade Luščića jesu reagirali, pozvali su policiju, koja je izašla na teren i - uhitila Tomislava Blaževića, objavio je to u današnjem izdanju Jutarnji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pokupila ga policija?

Prema informacijama ovog dnevnog lista, nesretnog mladića pokupila je policija oko 1 sat ispred zgrade u Luščiću, i to nakon što ih je pozvao netko od stanara.

- Odvezli su ga u Policijsku postaju zbog prekršaja remećenja javnog reda i mira. Da je stvarao probleme ili da je bio pod utjecajem alkohola ili opijata zadržali bi ga do jutra, da je bio ozlijeđen, zvali bi hitnu medicinsku službu, ali očito nije bilo potrebe. Ipak, policajci su primjetili da se ponaša čudno, pa su nazvali njegovog oca da dođe po njega. Otac Marijan to je i učinio, te je Tomislav pušten u njegovoj pratnji. Otac je otišao kući, a iz nekog razloga, Tomislav nije u Grabrik, Luščiću susjednu gradsku četvrt, gdje je povremeno boravio u njihovom stanu, već se nekako našao - u Luščiću 43. Bilo je tada već oko 4 sata. Opet je počeo zvoniti i lupati po ulazima, a sat i pol kasnije na pločniku točno ispred ulaza na požarno stepenište, koje je otvoreno, njegovo beživotno tijelo pronašli su stanari koji su išli na posao oko 5.30 sati.

Vratio se u Luščić

Jutarnji se pita od koga se mladić zapravo htio skloniti, odnosno, ako je tražio zaštitu, nije li to mogao napraviti kod policije, koja ga je privela.

- Jesu li možebitni psihički problemi utjecali na to da se vraća na Luščić 43. No, ako ih je i imao, od njih nije mogao umrijeti. Policija ne isključije baš nijednu mogućnost njegova stradavanja, pa tako ni onu da se sam popeo po požarnim stepenicama pa skočio s nekog od devet katova. Ozljede na njegovom tijelu ipak ne upućuju na to. Je li ga netko brutalno pretukao, pa bacio s jednog od katova kako bi to prikrio. Moguće, jer nije imao hematome smo po rukama i krvave jagodice, već, doznajemo, i unutarnje ozljede. Osim toga, i Tomislavov otac nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da ima saznanja kako istraga ide u smjeru da mu je netko učinio nažao, a ne on sam sebi - zaključuje Jutarnji.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!