DRAMA U 'RUŽI VJETROVA' / Tragična smrt unijela totalni kaos u njihove živote

Nakon brojnih zahtjeva i upita građana RTL Televizija je odlučila ispuniti zahtjeve gledatelja popularne dramske serije. Tako će vjerni štovatelji 'Ruže vjetrova' od 30. ožujka opet moći uživati u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan!

30.3.2012.
11:36
VOYO logo

Na male ekrane stiže najdramatičniji tjedan prve sezone „Ruže vjetrova“ - opraštamo se od dvoje glumaca.

Tragična smrt Ane i Milivojevog nerođenog djeteta pokrenut će nezaustavljivu lavinu događaja u epizodama koje slijede. Neriješene situacije u obitelji Matošić dobivaju svoj završetak - hoće li Anina smrt baciti u zaborav njezinu tajnu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je saznala Aninu tajnu, Suzana smatra kako je pošteno da i Srđan zna kako je Milivoj otac Aninog djeteta. Sve maske su pale, Anino pravo lice je razotkriveno. Nakon sukoba sa Suzanom, Ana gine u strašnoj prometnoj nesreći.

Srđan je u potpunom šoku! Nitko od bližnjih ne može prodrijeti do njega, koji duboko pogođen negira činjenicu da Ane i djeteta više nema. Na sprovodu Milivoj svoju tugu za izgubljenim djetetom i Anom pokušava izliječiti kazavši Srđanu kako ga Ana nikada nije ni voljela! Srđan i Milivoj se fizički obračunaju nad Aninim lijesom. Nakon sprovoda Milivoj odluči zauvijek otići iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzana traži utjehu u misterioznom Ivanu koji je tješi i uvjerava kako je on nikada neće povrijediti i ostaviti. Nives Odak vidi shrvanu Suzanu u Ivanovu zagrljaju i napokon shvati kako ima konkurenciju – hoće li Seke Odak odustati od ljubavne afere s Ivanom ili će kao prava lavica krenuti u borbu za svog muškarca?

Novi tjedan „Ruže vjetrova“ postavlja mnoga pitanja – hoće li Suzana prešutjeti istinu o Aninoj i Milivojevoj aferi zbog osjećaja krivnje ili će zauvijek okaljati Anino ime, hoće li Seke odustati od svoje ljubavne avanture ili će se boriti za muškarca svog života?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 30. ožujka ponovno uživajte u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan, odnosno od ponedjeljka do petka u 20sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo