planule neočekivanom brzinom / Ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Areni gotovo rasprodane!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ostalo je tek nešto ulaznica za gornju tribinu i parter, a sudeći po brzini prodaje i one bi uskoro mogle nestati

13.2.2015.
17:58
RTL
VOYO logo

Iako je tek polovica veljače, ulaznice za koncert ZdravkaČolića u AreniZagreb7. ožujkagotovosurasprodane. Ostalo je tek nešto ulaznica za  gornju tribinu i parter, a sudeći po brzini prodaje i one bi uskoro mogle nestati.

"Imamo razloga biti i više nego zadovoljni jer su ulaznice planule neočekivanom brzinom. Svima koji žele kupiti svoju ulaznicu poručujem da to učine što prije kako ne bi ostali bez prilike da sudjeluju u spektakularnoj glazbenoj atmosferi”, izjavio je MarkoPerica, organizator koncerta iz agencije Fakat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Press
Image
Foto: Press

Ostalo je još nešto ulaznica na gornjoj tribini i parteru pa požurite kako bi ste na vrijeme osigurali vaše mjesto u susret veličanstvenu proslavu Dana žena. Ulaznice za koncert Zdravka Čolića mogu se nabaviti po cijeni od 120, odnosno 170 kuna, a dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima. 

Podsjetimo, Zdravko Čolić održao je press konfekciju u zagrebačkoj Areni krajem siječnja, gdje je istaknuo kako ga uz zagrebačku publiku vežu posebna sjećanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Osijeka ovu subotu, Zagreb će upravo ususret Danu žena imati priliku prisjetiti se nezaboravnih hitova pjevačke legende te čuti nove pjesme s najnovijeg albuma 'Vatra i barut'.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo