VRTNA PATROLA U AKCIJI / Uredili smo najljepši kutak kuće obitelji Vrbanić

Poziv upomoć Biljana i Tomislav uputili su Vrtnoj patroli koja je u dva dana potpuno zapušten prostor pretvorila u najljepši kutak kuće obitelji Vrbanić, oazu za opuštanje i uživanje.

4.4.2014.
21:35
VOYO logo

U Dugom Selu posjetili smo dom obitelji Vrbanić. Uz dvoje male djece nisu imali vremena za održavanje svoga vrta. Kiše i snijeg isprali su tragove truda uloženog u uređenje, a sunce je otkrilo tužnu sliku onoga što bi trebalo biti mjesto odmora i uživanja u toplijim danima. Poziv upomoć Biljana i Tomislav uputili su Vrtnoj patroli.

Stanje na terenu proučila je ekipa Peveca i Samoborke. Stručne, iskusne oči u nekoliko minuta procjenjuju. Ideje se slažu u konačan dizajnerski mozaik. No, da bi se došlo do finalnog izgleda treba obaviti puno posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prvi iziskuje odlazak po materijal. Potrebni su nam  rubnjaci  i šljunak, zato pravac u Samoborku. Ostalo nalazimo u Pevecu. Vrt već poprima nove obrise.

No, neće biti moguće preurediti ga u jedan dan. Popločavanje, postavljanje rubnjaka i šljunka, postavljanje travnog tepiha, posipavanje ukrasnom korom, sadnja cvijeća, restauracija stare škrinje, montaža vrtne garniture i suncobrana. Radnici imaju pune ruke posla, kojem, čini se, nema kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, drugoga dana slika je posve drukčija. Sreća na licima obitelji pomiješana sa zabrinutošću. Jer koliko će sav taj materijal koštati? Olakšanje dolazi uz saznanje da ono što Vrtna patrola donese ukućani ne moraju platiti. Pevec i Samoborka to će darovati.

Potpuno zapušten prostor sada ima neprepoznatljivu vizuru.  Postao je najljepši kutak kuće, oaza za opuštanje i uživanje jer nema tog korova kojeg u korijenu ne mogu sasjeći članovi Vrtne patrole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo