Udobno se smjestite / Uskoro kreće nova RTL-ova dramska serija - Vatre Ivanjske

Na RTL-u ubrzo kreće nova dramska serija. Vatre Ivanjske kratit će vam duge jesenske dane. Priči o dvjema sestrama koje su zaljubljene u istog muškarca zasigurno će pobuditi veliku zanimaciju kod obožavatelja sapunica. Očekuje vas gomila intrige i zabave uz kremu hrvatskog glumišta. Za više detalja pogledajte video – prilog.

8.7.2014.
18:15
VOYO logo

Serija prati život Elene i Dinke, dviju karakterno različitih sestara. Bile su zaljubljene u istog muškarca, nakon toga dugo razdvojene, a sad se ponovo sreću u svom rodnom mjestu. A taj susret donosi dobar materijal za dramsku seriju koja je ponovo okupila sjajnu glumačku postavu.

''Ovaj se put posložila izuzetna ekipa. Vjerujem da će se to vidjeti na ekranu. Zahvaljuem Freemeantu i RTL-u koji nam na sve načine pokušavaju olakšati, dati nam vrijeme za odmor i veselje'', rekao je jedan od glavnih aduta glumačke postave, Filip Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tog odmora i veselja uvijek se nađe među ekipom koja već godinama stvara intrigantne i popularne dramske serije.

''Meni je danas rođendan pa sam od RTL-a dobila prekrasan buket'', oduševljeno je prokomentirala glumica Ksenija Pajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivnu ekipu, osim Filipa Jurčića i Ksenije Pajić, čine Aleksandar Cvjetković, Doris PinčićRogoznica, Linda Begonja, Alen Liverić i cijeli niz sjajnih hrvatskih glumaca. A među njima i Ornela Vištica koja glumi zločestu Klaru.

Iako je u seriji negativac, postoji jedna svijetla crta kod nje, ona strašno voli jednog čovjeka i bori se za njega, a ta će borba biti dosta pikantana i zanimljiva'', kaže Ornela u liku kojeg tumači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scene borbi, svađa i mirenja snimane su na brojnim lokacijama u blizini Zagreba. Jedna od njih je ovaj veličanstveni dvorac Lužnica u Zaprešiću, koji u seriji postaje dom bogatog vinogradara.

''Ovdje je fantastično. Rado bih ga imao među privatnim posjedima'', smije se Frane Perišin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interijeri se snimanu u 1500 kvadratnih metara studija Jadran film. A za potrebe ove serije izgrađeno je 10 potpuno novih setova.

Ljubavne zavrzlame, teške riječi i obiteljske trzavice - sve vas to čeka u 'Vatrama Ivanjskim', novoj dramskoj seriji koja će vas zapaliti već ove jeseni.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo