Danas je Međunarodni dan kave / Uz HELL ENERGY COFFEE, kava je uvijek dobar izbor

Image
Foto: Promo

Glatki i slatki okus pružit će vam osvježenje kad god vam to zatreba

1.10.2021.
12:59
Promo
VOYO logo

Danas se u svijetu obilježava Međunarodni dan kave. Kava je izuzetno popularan napitak u svijetu, a osobito u Hrvatskoj gdje ritual ispijanja kave ima posebno značenje, ali posljednjih godina sve je prisutniji trend promjene navika Hrvata, pa su sve popularniji razni napici na bazi kave i mlijeka. Izuzetno popularan napitak na bazi kave i mlijeka svakako je i HELL ENERGY COFFEE koju obožavaju sve generacije, a naročito oni koji nemaju vremena za proces pripremanja kave, jer je HELL kava već spremna za konzumaciju.

Glatki i slatki okus pružit će vam osvježenje kad god vam to zatreba, a ono što je bitno istaknuti je činjenica da uvijek možete birati svoj omiljeni okus prilagođen vašem trenutnom raspoloženju jer HELL ima bogatu ponudu različitih okusa. HELL ENERGY COFFEE predstavljena je na tržištu 2019. godine u tri varijante Latte, Capuccino i Slim Latte, a  2021. na tržište su lansirana još dva nova okusa, a to su Double Espresso i Coconut bez laktoze. Kompanija HELL ENERGY proizvodi liniju HELL ENERGY COFFEE potpuno samostalno od kada je prije godinu dana proširen proizvodni tvornički kompleks.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi pogon HELL tvornice u Szikszóu može proizvoditi 50.000 limenki vrhunske ledene kave po satu što znači više od 8 milijuna jedinica dnevno. Proizvodnja napitaka na bazi mlijeka je poseban postupak koji se provodi prema najstrožim propisima. Tijekom proizvodnje HELL koristi mlijeko koje je već stiglo u pasteriziranom obliku, što znači da je gotov proizvod podvrgnut toplinskoj obradi samo tri puta. Uz poštivanje najstrožih propisa o proizvodnji hrane te korištenje sastojaka vrhunske kvalitete, zagarantirana je visoka kvaliteta koja se od HELL-a uvijek očekuje.

Vaš omiljeni okus HELL ENERGY COFFEE bit će vaš saveznik tijekom jutarnjeg spremanja za posao ili fakultet, jer je kava uvijek dobar način za započeti jutro, a znanstveno je dokazano da kofein poboljšava proces razmišljanja i kognitivne funkcije uz efekt podizanja energije koji vam je neophodan ujutro ili nakon iscrpljujućeg radnog dana kada jednostavno želite provesti 10 minuta u miru i tišini s vlastitim mislima i HELL kavom. Uvijek imajte na umu i pazite da ne prekoračite količinu od 200 mg kofeina* po jednom serviranju, te uvijek pričekajte najmanje dva sata između napitaka koji sadrže kofein. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HELL ENERGY COFFEE već je dostupna u 20 zemalja među kojima i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj, dostigavši vrh na čak četiri različita tržišta. Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu, vrhunske ledene kave napravljene od izvornih ekstrakata Arabice i Robuste, bit će dostupne i u drugim zemljama. Proizvodi se pune i distribuiraju u ekološkoj ambalaži od recikliranog  aluminija, što je jedinstven podvig u industriji proizvodnje i pripreme napitaka. 

*Jedna limenka od 250 ml HELL ENERGY COFFEE sadrži 100 mg kofeina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo