BOŽIĆNI PROGRAM / Uživajte u premijerama i božićnim hitovima na RTL-u!

Image

Tijekom Božićnih blagadana možete uživati u prigodnim obiteljskim komedijama poput „Sam u kući“, te animiranim hitovima iz arhiva velikih filmskih studija koje će obradovati najmlađe. Posebna božićna izdanja Galilea i RTL Extra Magazina bit će prikazana u nedjelju 23. prosinca i Exkluziv Tabloid na Badnjak i Božić.

21.12.2012.
16:26
VOYO logo

Omiljena serija "Ruža vjetrova" bit će ponovno na malim ekranima od 7. siječnja, a mega hit "Sulejman Veličastveni" već od 13. siječnja u 20 sati.

Na programu RTL Televizije očekuje nas puno TV premijera. U jutarnjem terminu, u subotu 22. prosinca, prema dječjoj knjizi istog naslova, spisateljice Anne-Catherine Vestly gledamo dražesni obiteljski film „Knerten“, a nakon kojeg slijedi prvi  dio trilogije „Sissi“, ljubavne priče na dvoru za vrijeme Austro-Ugarske. Božićni blagdani bez kultnog „Sam u kući“ ne bili bio potpuni pa tako u udarnom terminu u 20 sati  gledamo prvi dio filmskog serijala s malenim Kevinom, dok od 22 sata gledamo šarmantnu komediju koja će zabaviti i nasmijati cijelu obitelj, “Hotel za pse“ (Hotel For Dogs, 2009).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju, 23. prosinca, osim „Sissi 2“, očekuju nas još dvije TV premijere - iz Disneyeve radionice „Brat“ (Den Brother, 2010.) te u udarnom terminu, nakon tople i dirljive priče o malom sobu „Niko - božićna potraga“ i TV premijeru „Svemirci s gornjeg kata“ („Aliens in The Attic“ 2009.)

Na Badnjak, uz „Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku“, gledamo i sjajnu animiranu komediju „Pusti vodu da miševi odu“, nakon koje slijedi „Kolo sreće“ slavnog redatelja Johna Landisa, jedna od najpoznatijih i najboljih komedija osamdesetih godina. Urnebesni  „Veliki film“ također gledamo na  Badnjak, a u kojem su se redatelji dotakli brojnih holivudskih blockbustera - „Da Vincijev kod“, „Pirati s Kariba“  te mnogi drugi filmski hitovi našli su se na udaru autora, koji jednostavno uživaju izrugivati se holivudskim uspješnicama, a gledatelje častiti svojom vizijom istih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Na Božić u popodnevnom terminu gledat ćemo TV premijere „Božić u zemlji čuda“ (Christmas in Wonderland, 2007.) te „Snježne radosti 2“ (Snow 2: Brain Freeze), još jednu Disneyevu filmsku poslasticu. U udarnom terminu bit ćemo „Ostavljeni na Antartici“ (Eight Below, 2006.) te spašavati Božić u sjajnom „Bitka za Božić“ (Deck the Halls, 2006.) s odličnim Dannyjem DeVitom i Matthewom Broderickom.

Na praznik Svetog Stjepana u udarnim terminu  gledamo “Sam u kući 3” te TV premijeru „Grad svjetla“ (City of Ember, 2008.), nastalu prema dječjem romanu spisateljice Jeanne Du Prau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Malcolmov je obitelj naizgled posve obična

Božićni program na RTL2 započinje već u petak 21. prosinca s cijelovečernjim specijalnim božićnim izdanjima humorističnih serija „Malcolm u sredini“, „Dva i pol muškarca“,„Kako sam upoznao vašu majku“, „Moderna obitelj“ i „Teorija velikog praska“ u kojima ćemo imati priliku vidjeti kako se junaci ovih serija nose s božićnim duhom unatoč svakodnevnim brigama. Tijekom vikenda, ususret Božiću gledatelji će moći uživati i u posebnim izdanjima gastro stručnjaka Davida Rocca i Gordona Ramsayja, koji će nam u svojim emisijama „David Rocco: Dolce vita“ i „Paklena kuhinja“ pokazati kako se prave slasne kulinarske delicije i slastice koje se tradicionalno pripremaju za Božić u Italiji i Engleskoj. Svi oni koji nisu dobili pozivnicu za najraskošnije vjenčanje u svijetu poznatih i slavnih, u subotu 22. prosinca doći će na svoje! Naime, RTL2 će premijerno prikazati prva dva dvosatna dijela reality showa „Kardashians“, u kojima ćemo pogledati kako se klan Kardashian pripremao za bajkovito vjenčanje omiljene kćeri Kim i njezinog izabranika, NBA košarkaša Krisa Humphriesa, a na koje je bilo pozvano mnogo 'zvjezdanih' uzvanika iz šoubiza, glazbe, sporta i glume.

Na Badnjak, Božić i praznik Svetog Stjepana u udarnom terminu RTL2 gledatelje će uveseljavati novi nastavci humorističnih serija „Malcolm u sredini“, „Dva i pol muškarca“ i „Kako sam upoznao vašu majku“, te akcijske serije „Odstrel“ s Jeffreyjem Donovanom u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživajte s nama!

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo